Bestel kaarten uitreiking SAN Accenten

Deel het succes van jouw campagne met vakgenoten en met de mooiste vakprijs: een SAN Accent. De jaarprijs die staat voor subliem vakmanschap en voor campagnes die opvallen door effectiviteit en creativiteit.

De uitreiking SAN Accenten alsmede de ABC Accenten en SAN New Kids on the Block Accent van het jaar 2017 is op donderdag 31 mei 2018 van 17.30 – 23.30 uur incl. heerlijk diner!

Met dit formulier geef je een eenmalige machtiging af aan de Stichting SAN te Hoofddorp (Rabobank IBAN rekeningnummer NL20 RABO 0128 3154 66) om het totaalbedrag (incl. 21% BTW) af te schrijven van het opgegeven rekeningnummer onder vermelding van ‘Uitreiking SAN Accenten 2017’.
Het totaalbedrag wordt vermeld in de bevestigingsmail die je na verzending ontvangt.

NB
Na verzending van dit bestelformulier ontvang je hiervan ook een kopie op het opgegeven e-mailadres voor jouw eigen administratie want er volgt geen factuur!

De SAN deelt de 3.610 beste campagnes van de afgelopen 12 jaar online!

Uniek: SANARCHIEF
Onderverdeeld in 11 categorieën, inclusief alle informatie over de doelstelling van de campagne, de doelgroep, strategie, concept, de makers en RTV materiaal.
Met één muisklik te openen.

Zoeken is vinden!
SANARCHIEF is overzichtelijk, toegankelijk en compleet. Zoek op ’Categorie‘, ‘Adverteerder’, ‘Bureau’ of ‘Jaar’. Of nog leuker via ‘Trefwoord’ en jouw eigen naam.

SANARCHIEF: Inspiratiebron voor campagnemakers

SANARCHIEF