Kaarten reserveren

Kaarten reserveren

Deel het succes van jouw campagne met vakgenoten en met de mooiste vakprijs: een SAN Accent. De jaarprijs die staat voor subliem vakmanschap en voor campagnes die opvallen door effectiviteit en creativiteit.

De Uitreiking van de SAN Accenten, ABC Accenten, SAN New Kids on the Block Accent en het Next Merkenbouwer Accent 2020 zal plaatsvinden in Studio 21 te Hilversum op donderdag 27 mei 2021!

Helaas dit jaar geen gasten maar een Livestream Uitreiking op 27 mei 2021

Gezien de nog steeds geldende maatregelen in verband met Corona, kunnen we geen SAN Uitreiking houden met 850 gasten in Studio 21. Maar niet getreurd, we gaan natuurlijk wel die prijswinnende cases in het zonnetje zetten, want mooi en goed marcom werk moet gevierd worden!  Gezien de nog steeds geldende maatregelen rondom het corona virus en de 1,5 meter regel gaan we er weer een prachtige Livestream uitzending c.q. Uitreiking van maken.
Dus voor de tweede keer ook dit seizoen 2020-2021 een SAN-waardige virtuele livestream uitzending met presentator Frits Sissing. Dat wil jij toch ook meebeleven!?

BELEEF HET MEE
Natuurlijk ben ook jij benieuwd of jouw genomineerde case een SAN Accent 2020 gewonnen heeft. Spannend moment. Woon de livestream zelf digitaal bij. Zorg daarom dat je online kunt inloggen bij deze uitzending (technische details volgen) zodat wij de genomineerde adverteerders en bureaus kunnen projecteren op de prachtige 360° LED schermen van Studio 21. Zo ben je niet alleen virtueel als publiek aanwezig maar kun je je blijdschap van de winst ook delen met alle kijkers! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat als je een Accent wint deze zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd.


Dus helaas geen kaarten te bestellen voor de Uitreiking op 27 mei 2021

Met onderstaand formulier geef je een eenmalige machtiging af aan de Stichting SAN te Hoofddorp (Rabobank IBAN rekeningnummer NL20 RABO 0128 3154 66) om het totaalbedrag (incl. 21% BTW) af te schrijven van het opgegeven rekeningnummer onder vermelding van ‘Uitreiking SAN Accenten 2020’.
Het totaalbedrag wordt vermeld in de bevestigingsmail die je na verzending ontvangt.

NB
Na verzending van het bestelformulier ontvang je hiervan een kopie als factuur voor jouw administratie op het opgegeven e-mailadres, want er volgt geen aparte factuur!

Privacy

Als je toegangskaarten voor de Uitreiking SAN Accenten bestelt, geef je daarmee toestemming aan de Stichting SAN om daarbij verstrekte persoonsgegevens te verwerken en gebruiken. Wij verwerken de door jou verstrekte persoonsgegevens uitsluitend in het kader waarbinnen jij ons deze hebt verstrekt, dat wil zeggen ten behoeve van:

  • contact in verband met je bestelling
  • de verzending van de toegangskaarten voor de Uitreiking SAN Accenten
  • de financiële afhandeling/betaling voor de toegangskaarten voor de Uitreiking SAN Accenten

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is van toepassing. De Stichting SAN behandelt je persoonsgegevens in overeenstemming hiermee. Zie onze Privacyverklaring

 

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken