De Uitreiking

De Uitreiking

Ieder jaar bekronen wij de mooiste campagnes met een felbegeerd Accent.

Prachtige afsluiting

Na een jaar vol inspirerende jurysessies volgt eind mei de climax, de Uitreiking van de SAN Accenten. Elk jaar verzorgt de SAN geheel in thema van het Jaarboek een prachtig evenement voor circa 850 gasten. Daar worden de winnaars uit de reguliere categorieën bekend gemaakt. Maar ook de ABC Accenten, het SAN New Kids on the Block Accent en het SAN Next Merkenbouwer Accent.

Helaas was het dit SAN seizoen niet mogelijk met 850 gasten i.v.m. de RIVM maatregelen, dus werd het op donderdag 27 mei 2021 weer een Livestream uitzending, met vele honderden kijkers.

Anders maar zeker memorabel: Livestream Uitreiking SAN Accenten  met mooie merken als winnaars van het jaar 2020 en het afscheid van “Mister SAN” Frits Schuring als directeur van de SAN.

De Uitreiking was dit jaar gezien alle maatregelen een livestream uitzending vanuit Studio 21 met presentator, Frits Sissing. We hebben er een spraakmakend event van kunnen maken met 30 gasten in Studio 21, en vele honderden kijkers via de live stream. Speciale gasten waren het gezin van Frits Schuring die na 16 jaar afzwaaide als directeur van de SAN.

Naast de mooie lijst met 42 SAN Accenten 2020 uit de 12 reguliere categorieën werden ook de ABC Accenten, het SAN New Kids on the Block Accent en  het SAN Next Merkenbouwer Accent 2020 bekend gemaakt:

ABC ACCENTEN 2020
Adverteerder van het Jaar:                             Koninklijke Auping
Bureau van het Jaar:                                        TBWA\NEBOKO
Consistent Accent:                                            Zeeman

SAN New Kids on the Block Accent 2020:  Green Food Lab
SAN Next Merkenbouwer Accent 2020:      Els Versluis, Abbot Kinney’s (Wessanen)

Kijk hier voor de winnaars van de 42 SAN Accenten.

Bekijk hier alle foto’s 
Gemaakt door Paul Ridderhof.

Heb je de Uitreiking gemist?

Geen zorgen, bekijk hier Uitreiking SAN Accenten geheel terug.


WIJ DANKEN ONZE SPONSORS:

Hoofdsponsor DPG Media, Gouden sponsors ABN AMRO, KPN en PwC en alle andere sponsors, partners en mediapartners. Zonder hun support kunnen wij dit niet voor elkaar brengen!

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken