De Uitreiking

De Uitreiking

Ieder jaar bekronen wij de mooiste campagnes met een felbegeerd Accent.

Prachtige afsluiting

Na een jaar vol inspirerende jurysessies volgt eind mei de climax, de Uitreiking van de SAN Accenten. Elk jaar verzorgt de SAN geheel in thema van het Jaarboek een prachtig evenement voor circa 850 gasten. Daar worden de winnaars uit de reguliere categorieën bekend gemaakt. Maar ook de ABC Accenten, het SAN New Kids on the Block Accent en het SAN Next Merkenbouwer Accent.

Helaas dit SAN seizoen niet mogelijk met 850 gasten i.v.m. de RIVM maatregelen, dus wordt het op donderdag 27 mei 2021 weer een Livestream uitzending, met natuurlijk wel alle winnaars op het virtuele podium!

Anders maar zeker memorabel: Livestream Uitreiking SAN Accenten, ook vorig jaar met mooie merken als winnaars van het jaar 2019!

Afgelopen jaar verliep net even anders. Vanwege Corona hebben we de 2de jury ronde uitgesteld van april naar augustus. Ook de Uitreiking heeft daardoor niet, zoals gebruikelijk, plaatsvonden in mei, maar uiteindelijk op woensdag 30 september 2020. Het geduld werd beloond. De Uitreiking was dit jaar gezien alle maatregelen een livestream uitzending vanuit Studio 21 met presentator, Frits Sissing. We hebben er een spraakmakend event van kunnen maken met 30 gasten in Studio 21, circa 1.000 online kijkers en ruim 4.000 uitgestelde kijkers.

Alle 106 genomineerden hadden plaats genomen op de virtuele publiekstribune en waren goed zichtbaar op de 360° LED schermen rondom! Uiteindelijk zijn er uit de 106 genomineerden 35 winnende adverteerders en hun bureaus naar voren gekomen. Die in de dagen na de Uitreiking persoonlijk hun Accent in ontvangst hebben genomen!

Naast de mooie lijst met 35 SAN Accenten 2019 uit de 11 reguliere categorieën werden ook de ABC Accenten, het SAN New Kids on the Block Accent en – nieuw – het SAN Next Merkenbouwer Accent 2019 bekend gemaakt:

ABC ACCENTEN 2019
Adverteerder van het Jaar:                             SIRE
Bureau van het Jaar:                                        Dept
Consistent Accent:                                            ASN Bank

SAN New Kids on the Block Accent 2019:  Truus
SAN Next Merkenbouwer Accent 2019:      Renée Kiesouw, FrieslandCampina

Kijk hier voor de winnaars van de 35 SAN Accenten.

Bekijk hier alle foto’s 
Gemaakt door Paul Ridderhof.

Heb je de Uitreiking gemist?

Geen zorgen, bekijk hier Uitreiking SAN Accenten geheel terug.


WIJ DANKEN ONZE SPONSORS:

Hoofdsponsor DPG Media, Gouden sponsors NS en ABN AMRO en alle andere sponsors, partners en mediapartners. Zonder hun support kunnen wij dit niet voor elkaar brengen: HULDE!

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken