De Accenten

De Accenten

Het SAN Accent is de enige marcom vakprijs van, voor en door Adverteerders. En daarom zo felbegeerd!

Winnaars worden beloond met het felbegeerde SAN Accent

Dit is een fraai vormgegeven design kubus, afmetingen 78 x 78 x 78 mm of de grotere Accent Branding 360° van 105 x 105 x 105 mm! Vervaardigd van RVS met daarin de namen van het betreffende bureau en de adverteerder gegraveerd, alsmede de categorie en het jaar waarin is gewonnen. Zowel de adverteerder als het bureau ontvangen een SAN Accent.

Extra SAN Accent bestellen?

Als meerdere bureaus aan een winnende case hebben gewerkt is het mogelijk 1 of meerdere SAN Accenten tegen betaling bij te bestellen. Alleen als jouw bedrijf ook heeft meegewerkt aan deze ingezonden campagne en als zodanig vermeld staat in het SAN Jaarboek! Stuur ons een e-mail: info@sanaccent.nl.

Privacy

Als je een SAN Accent bestelt, geef je daarmee toestemming aan de Stichting SAN, de ontwerper en maker van de Accenten om daarbij verstrekte persoonsgegevens te verwerken en te gebruiken. Wij verwerken de door jou verstrekte persoonsgegevens uitsluitend in het kader waarbinnen jij ons deze hebt verstrekt, dat wil zeggen ten behoeve van:

  • contact in verband met je bestelling
  • de productie en verzending van het SAN Accent
  • de financiële afhandeling/betaling van het bestelde SAN Accent

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is van toepassing. De Stichting SAN behandelt je persoonsgegevens in overeenstemming hiermee. Zie onze Privacyverklaring.

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken