Procedure inzenden

Procedure inzenden

Vier het succes van jouw case met de mooiste vakprijs… een SAN Accent!

Reserveren

De inzendtermijn voor het SAN Jaarboek 2023 dat in maart 2024 uitkomt is inmiddels weer verstreken. De SAN jureringen zullen plaatsvinden in maart en april 2024. De SAN Accenten worden uitgereikt op 30 mei 2024.

Ook in aanmerking komen voor een SAN Accent? Vanaf half november kan je hier jouw pagina(s) voor het Jaarboek reserveren en maak je kans op de mooiste en meest complete vakprijs voor adverteerder en bureau! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zo mis je geen data en deadlines.

 

Toegang tot de productiesite

Na je reservering ontvang je per mail inloggegevens voor de productiesite. Daar maak jij je pagina, geheel naar wens, op.

 

Categorieën

Er zijn 12 categorieën in het SAN Jaarboek. Twijfel je in welke categorie je jouw case het beste kunt inzenden?  Lees hier alle informatie over de categorieën.

 

Tarieven

Elke ingezonden case wordt afgebeeld op minimaal één eigen full colourpagina in het SAN Jaarboek. Bekijk alle tarieven voor reguliere pagina’s, vervolgpagina’s en staffelkorting op onze tarievenpagina.

 

 

Aanleveren

Lees alles over aanleveren van je tekst en beelden op de pagina aanleverspecificaties. Hou rekening met het volgende:

Je pagina aanmaken

Maak een goed overzicht van je gehele case. Zorg voor een heldere omschrijving over:

  • Doelstelling
  • Doelgroep
  • Merkomschrijving
  • Concept
  • Media- & middelenstrategie

Vermeld nog géén resultaten in je teksten. Dat doe je pas tijdens de tweede juryronde (als je bent genomineerd).

Maak een visueel aantrekkelijke pagina. Heb je veel te vertellen? Kies dan voor meerdere pagina’s, we houden de prijs voor vervolgpagina’s bewust laag.

Download het ‘Formulier Inzending case SAN Jaarboek’ in  PDF of Word en vul alles alvast in zodat je het gemakkelijk in één keer kan overnemen in de productiesite.

 

 

Aanvullend materiaal

AV Materialen

De juryleden zijn misschien niet bekend met al jouw AV materiaal (radio of tv-commercials, online video, interne video, etc. etc), dus lever deze bij je pagina aan. Zodat je een compleet beeld geeft van je campagne (maak keuzes! 7 podcasts gaat de jury niet luisteren). We plaatsen dit op de SAN AV & Casevideo website.

Casevideo

Toon in je casevideo nog géén resultaten. De jury mag deze niet meewegen tijdens de eerste juryronde. De casevideo mag max. 120 seconden lang zijn. Is de video te lang, dan wordt deze ingekort door ons productiebedrijf.

Instructies

Het AV materiaal en de casevideo kan je uploaden in de productiesite bij het tabje ‘Audio & Video’.

Naamgeving

Geef duidelijk aan welk bestand je instuurt. Doe dit als volgt:
campagnenummer_evt.volgnummer_categorie_adverteerder_titel met de volgende bestandstypen (.mov, .dv .mp4, .aiff, .wav of .mp3).
Voorbeeld: C275_01_dienstverlening_Hi_Vind ik leuk.mov.

  • HD materiaal: video 1920×1080, square pixel, audio 48KHz 16/24 bit.
  • Format: PAL Quicktime video: .mov, .mp4, .dv (geen .AVI en geen .wmv).
  • Compressor: Apple Prores 422LT, XDcamHD1080i50 of H264 (5000 kbits/s) (niet uncompressed)

Websites

Websites kunnen beperkt worden weergegeven in het Jaarboek. Voor een goede beoordeling daarvan raden we je aan om de site in de lucht te houden. Maak zo nodig een aparte URL aan als de campagne is gestopt en vermeld deze duidelijk op je pagina in het Jaarboek.

Bekijk hier onze ‘Tips&Tricks’-video!

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken