Deadline inzenden cases nadert

Deadline inzenden cases nadert

Nu graag snel jouw cases reserveren voor het SAN Jaarboek 2016. Want 2017 nadert en daarmee de deadline!

SAN Accent: de prijs die het bewijst De jaarprijs die bewijst dat een case of campagne er écht bovenuit steekt, écht effectief en creatief is, heeft een naam: SAN Accent. In 11 categorieën toegekend door marketing- en communicatie professionals die werkzaam zijn bij adverteerders. Van Retail tot Corporate, van Smart Idea tot Branding 360° SAN Jaarprijzen bestrijken het hele vakgebied. Elk marktsegment heeft zijn eigen categorie, eigen jury en eigen bekroningen. Wegens succes geprolongeerd de categorie Smart Idea voor ‘klein’ werk met grote resultaten. De categorieën voor 2016:

Business-to-Business, Corporate, Dienstverlening, Dienstverlening Financieel, Durables, Fast Moving, Non-Profit & Overheid, Retail, Smart Idea, Vrije Tijd en Branding 360°

NIEUW: overkoepelende categorie Branding 360° In deze overkoepelende categorie Branding 360° beoordelen de juryvoorzitters en vicevoorzitters van de diverse categorieën de ingezonden merkcampagnes en maken de beste campagnes kans, náást een Accent in hun eigen categorie, ook nog eens bekroond te worden met een SAN Accent Branding 360°. Slim Idee? Inzenden bij Smart Idea! Smart Idea ofwel een SAN Accent voor een slim idee, slimme strategie of slim mediagebruik. Deze categorie is in het leven geroepen voor de kleinere (activatie) campagnes of ideeën die op een kwalitatief hoogwaardige en vooral ook kosteneffectieve manier hebben bijgedragen aan merk-, verkoop- of gedragsdoelstellingen. Het mag een op zichzelf staand idee zijn of onderdeel zijn van een grotere campagne. Kortom: Small business, Great results. Voor deze categorie - wegens groot succes geprolongeerd - gelden gereduceerde inzendtarieven.

Bel snel voor het reserveren van uw case naar: 020-770 84 81 of reserveer direct HIER.

     
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken