Reserveer tijdig jouw pagina’s

Case delen? Pagina reserveren vóór 20 december 2018

Om een campagne in aanmerking te laten komen voor jurering, stuur je deze in voor het SAN Jaarboek. Elke ingezonden campagne wordt afgebeeld op minimaal één eigen pagina in het Jaarboek. Hiervoor kun je met onderstaand formulier pagina’s reserveren. Pagina prijzen zijn excl. 21% BTW.


1/1 pagina f/c € 1.295,- Incl. 2 bewijsexemplaren per ingezonden campagne
Vervolgpagina € 995,- Binnen dezelfde campagne
Smart Idea € 995,- 1 pagina f/c (evt. vervolgpagina idem)
Branding 360° € 1.395,- (2 pag.) Minimaal 2 pagina’s of een veelvoud van 2 pagina’s

Voor bureaus die voor verschillende klanten een totaalorder aanbrengen geldt, bij een afname van 5 pagina’s of meer, een aparte staffelkortingsregeling.

Voor inlichtingen/vragen m.b.t. reserveren van pagina’s of staffelkorting kun je terecht bij Bureau RSM, Reinhart Reynders, per mail: reinhart@rsminfo.nl of telefoon 020-770 84 81.

NB
Een campagne dient in de eigen categorie te worden ingezonden! Naast de gekozen categorie kun je jouw campagne(s) als extra ook inzenden  in de overkoepelende categorie Branding 360°. Deze aparte vakjury bestaat uit de 20 juryvoorzitters van de overige categorieën! In deze overkoepelende categorie maken de beste campagnes kans, náást een Accent in hun eigen categorie, ook nog eens bekroond te worden met een  SAN Accent Branding 360°.

 

Bestel een extra Jaarboek voor je collega’s

Na het verschijnen van het SAN Jaarboek worden er in maart twee gratis bewijsexemplaren verzonden per ingezonden campagne: één naar het bureau en één naar de adverteerder. Als je meer boeken wilt bestellen is dat uiteraard mogelijk. De kosten hiervoor zijn € 165,= per exemplaar excl. 6% BTW, incl. verzendkosten.

Kijk hiervoor bij SAN JAARBOEK BESTELLEN.