Zwitsal Expert campagne

Zwitsal Expert campagne

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Sara Lee Household & Body Care Nederland
Bureau
ONLY
Jaar
2010
Paginanummer
268

Doelstelling

Ouders op de meest toegankelijke manier antwoord geven op veelvoorkomende vragen en onzekerheden over verzorging van een kinderhuidje. Zwitsal is de toegankelijke expert die je vertelt hoe het zit, afgestemd op hoeveel je als ouder wilt weten. Dus geen informatie overload, geen informatiestress! Daar wordt je als ouder juist onnodig onzeker van. Je wilt met een gerust hart kunnen vertrouwen op je eigen keuzes. En vooral zorgeloos genieten van je kindje.

Doelgroep

Ouders van jonge kinderen (0-3 jr).

Concept

"We weten hoe het voelt" is al jaren het "Guiding Principle" voor alles wat Zwitsal doet. Daarmee laten we zien dat we echt begrijpen hoe ouders denken en waar ze over twijfelen. Als ouder wil je zorgeloos genieten van de groei van je kindje. Maar ouders worden regelmatig onnodig onzeker door de overload aan informatie en soms tegenstrijdige adviezen, meningen en ervaringen. En eigenlijk is het heel simpel: als ouder wil je gewoon weten hoe het zit en dan kunnen vertrouwen op je eigen keuzes; je eigen gevoel. In de campagne staan daarom dagelijkse, praktische vragen van ouders centraal. Bewust is gekozen om ze te laten stellen door ons 'Zwitsal Kleintje'. Geen vraag is hierdoor gek of dom. Geen enkele ouder hoeft zich onzeker te voelen als hij/zij dezelfde vraag heeft.

Media- en middelenstrategie

Omdat de ene ouder nu eenmaal meer wil weten dan de ander, zitten er drie lagen in communicatie. Op TV geeft een geanimeerde versie van Zwitsal's Kleintje een direct en to the point antwoord in 4 korte commercials. In print gaan we iets uitgebreider in op het hoe en waarom. In beide gevallen wordt verwezen naar het nieuwe online platform 'Kijk hoe het zit' waar ouders met alle vragen terecht kunnen en zelfs medisch advies kunnen krijgen. Televisie speelt een belangrijke rol om ook die ouders, die niet dagelijks op zoek zijn naar informatie, een bevestiging te geven van hun goede keuzes.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken