WOMEN IN CONTROL

WOMEN IN CONTROL

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Vrumona B.V. / Crystal Clear
Bureau
Brand New Telly Industries
Jaar
2008
Paginanummer
299

Nominatie 2008

Doelstelling

Op onconventionele wijze invulling geven aan thema Women in Control, PR genereren en consumenten actief betrekken bij het merk.

Doelgroep

Vrouwen 18+

Concept

Een partnership met Stichting Microkrediet voor Moeders, die vrouwen in Azië leningen geeft om bv een eigen bedrijf te starten en zo meer ‘control’ over hun toekomst te krijgen. Een mooie koppeling van merk aan maatschappij. Tien Nederlandse powervrouwen legden hun persoonlijke foto interpretatie van Women in Control vast, de foto’s werden geveild tbv de Stichting.

Media- en middelenstrategie

De koppeling van thema aan een goed doel & de inzet van bekende vrouwen heeft veel PR opgeleverd zowel op RTV, online als in print. Daarnaast is samen met Marie Claire een mini-Marie Claire over het project gemaakt. Deze is ook cadeau gegeven bij aankoop van Crystal Clear in supermarkten. Consumenten konden online meedoen door hun eigen foto interpretatie te uploaden en zo het goede doel te steunen. Deelnemers moesten stemmen vergaren, wat tot veel extra traffic naar de site heeft geleid. Aandacht voor het project in:
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken