Cup-a-Soup eXtra. Zodat je er weer stevig tegenaan kan.

Cup-a-Soup eXtra. Zodat je er weer stevig tegenaan kan.

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Unilever Nederland
Bureau
TBWANEBOKO
Jaar
2012
Paginanummer
348

Doelstelling

Introduceer Cup-a-Soup eXtra, een gevulde Cup-a-Soup met pasta. Creëer nieuwsgierigheid en trial, zowel voor de thuismarkt als de Out Of Home markt. Trek jongere (nieuwe) consumenten aan.

Doelgroep

Personen vanaf 20 tot 50 jaar (met focus op mannen), die eind van de middag vaak trek krijgen en de avondmaaltijd is dan nog ver weg. Catering-verantwoordelijken bij organisaties.

Concept

Cup-a-Soup eXtra. Zodat je er weer stevig tegenaan kan. Frans is zo'n medewerker die altijd zijn snor drukt. Als de baas hem zoekt, is hij nergens te bekennen. En onze Frans is de hele dag zo druk met het ontlopen van zijn taken, dat hij mentaal en fysiek wel wat extra's kan gebruiken: de extra gevulde Cup-a-Soup eXtra.

Media- en middelenstrategie

In de TVC / pre-roll worden Cup-a-Soup eXtra en Frans geïntroduceerd. In de tag-on en DM worden de catering-verantwoordelijken opgeroepen om Cup-a- Soup eXtra te bestellen. Ook zijn er tijdschriften, dagbladen en online advertenties ingezet en het Facebook win-spel 'Zoek Frans'. Frans mag dan veel klussen ontlopen, zijn werk voor Cup-a-Soup eXtra heeft hij fantastisch gedaan.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken