SAN Accenten

SAN Accenten in 11 categorieën

Het SAN Accent is de enige communicatie vakprijs van, voor en door Adverteerders.
Dit jaar worden SAN Accenten voor 10 + 1 categorieën uitgereikt:
Accenten studio Silodam

1. Business-to-Business
2. Corporate (incl. Personeel)
3. Dienstverlening
4. Dienstverlening Financieel
5. Durables
6. Fast Moving
7. Non-Profit/Overheid
8. Retail
9.  Smart Idea (NIEUW)
10. Vrije Tijd
11. Excellent

Overkoepelende categorie Excellent

Naast de zelf gekozen categorie kun je jouw campagne(s) als extra ook inzenden in de overkoepelende categorie Excellent. Deze overall-categorie wil die campagnes belonen en op een voetstuk zetten die in het afgelopen jaar boven het andere werk zijn uitgestegen. De campagne heeft zich in het afgelopen jaar onderscheiden en behoort zowel binnen de eigen categorie als over alle categorieën heen tot het beste werk dat is gemaakt. In deze overkoepelende categorie maken de beste campagnes kans, naast een Accent in hun eigen categorie, ook nog eens bekroond te worden met een SAN Accent Excellent. Deze aparte vakjury bestaat uit de 20 voorzitters en vicevoorzitters van de andere categorieën!

Aan de hand van het SAN Jaarboek kiest de jury per categorie de winnende campagne(s) in twee juryronden. De juryteams bestaan uit ruim 220 marketing- en communicatieprofessionals uit het bedrijfsleven.

Winnaars worden beloond met het felbegeerde SAN Accent

Dit is een fraai vormgegeven design kubus, afmetingen 78 x 78 x 78 mm of de grotere Accent Excellent van 105 x 105 x 105 mm! Vervaardigd van RVS met daarin de namen van het betreffende bureau en de adverteerder gegraveerd, alsmede de categorie en het jaar waarin is gewonnen. Zowel de adverteerder als het bureau ontvangen een SAN Accent. Het ontwerp is van Paul Baars Design BNO te Amsterdam.

Accenten studio Silodam

Extra SAN Accent bestellen?

Als er meerdere bureaus aan een winnende case hebben gewerkt is het mogelijk één of meerdere SAN Accenten tegen betaling bij te bestellen. Alleen als jouw bedrijf ook heeft meegewerkt aan deze campagne en als zodanig vermeld staat in het SAN Jaarboek! De kosten voor een Accent bedragen € 295,– en voor een Accent Excellent € 395,– beide excl. BTW en verzend/koerierskosten. Via e-mail te bestellen: info@sanaccent.nl

De uitreiking SAN Accenten 2016 is op donderdag 1 juni 2017

De SAN deelt met jou de 3.030 beste campagnes van de afgelopen 10 jaar online!

Uniek: SANARCHIEF
Onderverdeeld in 11 categorieën, inclusief alle informatie over de doelstelling van de campagne, de doelgroep, strategie, concept, de makers en RTV materiaal.
Met één muisklik te openen.

Zoeken is vinden!
SANARCHIEF is overzichtelijk, toegankelijk en compleet. Zoek op ’Categorie‘, ‘Adverteerder’, ‘Bureau’ of ‘Jaar’. Of nog leuker via ‘Trefwoord’ en jouw eigen naam.

SANARCHIEF: Inspiratiebron voor campagnemakers

SANARCHIEF