Wie nomineer jij voor SAN Next Merkenbouwer 2020?

Wie nomineer jij voor SAN Next Merkenbouwer 2020?

De allereerste SAN Next Merkenbouwer – voor het eerst gekozen in 2019 – is Renée Kiesouw van FrieslandCampina. Een terechte winnaar, wie gaat haar opvolgen?

SAN Next Merkenbouwer 2020, nomineren kan tot eind februari 2021.

“Sinds vorig seizoen is dit een nieuwe loot aan SAN stam. Want in het kader van het gekozen thema voor het voorgaande SAN Jaarboek 2019 – WERK AAN JE MERK met als subtitel Ode aan de merkenbouwers – werd het SAN bestuur geïnspireerd om jonge marketeers c.q. merkenbouwers die werkzaam zijn bij een adverteerder te belonen voor hun inzet want zij zijn immers de toekomst van ons vak”, aldus Ron Schneider, voorzitter SAN.

De Next Merkenbouwer is een initiatief van de Stichting Adverteerdersjury Nederland en wordt ondersteund door Executive Search bureau Top of Minds.  Janko Klaeijsen (Founding partner): “Ik was direct enthousiast om dit als partner van de SAN de komende jaren samen vorm te geven, we hebben een groot potentieel aan marketing talent in Nederland en dit initiatief geeft hen een mooi podium”.

Wie nomineer jij als SAN Next Merkenbouwer 2020?
Vanaf heden is het voor iedereen mogelijk om talent te kandideren voor deze titel. Kandidaten dienen aan de volgende criteria te voldoen:

Maximaal 30 jaar oud, maximaal 7 jaar relevante werkervaring op het gebied van marketing en/of marketingcommunicatie en zijn werkzaam bij een adverteerder in Nederland.

In twee juryrondes bepaald de deskundige vakjury onder leiding van René Repko welk talent zich Next Merkenbouwer 2020 mag noemen. Geef spoedig jouw mogelijke kandidaat voor SAN Next Merkenbouwer 2020 op via: info@sanaccent.nl  

SAN VAN, VOOR EN DOOR ADVERTEERDERS

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken