Volg livestream uitreiking 1e ex. SAN Jaarboek 2020

Volg livestream uitreiking 1e ex. SAN Jaarboek 2020

Donderdag 25 februari 2021 om 16.30 uur is het zover: de onthulling en overhandiging van het 1e ex. SAN Jaarboek 2020. Vanuit het gastvrije KPN DDX via een livestream uitzending, tevens met keynote gastspreker en omdenker Berthold Gunster die dan zijn verfrissende visie zal delen!

Ook heel belangrijk voor alle juryleden, het SAN juryproces zal nader worden toegelicht door de SAN bestuursleden Yvette Belt-Beekman en Ron Schneider.
Om hen daarop voor te bereiden ontvingen zij al eerder een document met de ‘Briefing SAN juryleden jurering SAN Jaarboek 2020’.

En onze student juryleden, die in elk van de twaalf categorieën zitting hebben (3 per categorie) van vele HBO’s  en Universiteiten in Nederland, hebben daarvoor al een aparte briefing gehad om hen gedegen voor te bereiden op deze mooie en belangrijke taak. Zij zijn de beste studenten in het laatste jaar van hun opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie.

Kijk mee en log op tijd in want wij starten stipt op 16.30 uur, klik dan op: https://channel.royalcast.com/landingpage/kpnwebcast/20210225_1/

16% meer inzendingen voor het SAN Jaarboek 2020
De stichting SAN is bijzonder trots te kunnen melden dat in deze tijden zo’n prachtige toename is te zien in het aantal te beoordelen campagnes. De omstandigheden zijn niet gemakkelijk, maar ze vormen wél een ideale voedingsbodem voor verfrissende inzichten. Een uitdaging bij uitstek voor ons vak. En dat heeft zich vertaalt in ruim 16% meer cases die onze 12 vakjury’s gaan jureren.

Daarbij is de nieuwe categorie Actualiteiten met ruim 50 ingezonden cases – voor tijdgeest gedreven campagnes die aanhaken op actuele zaken bijv. politiek, maatschappelijk, sport etc. – een prachtig voorbeeld van dit vernieuwde elan. Verder dit jaar een prachtige spreiding van de 300 ingezonden campagnes over de diverse overige categorieën. Ook de toegenomen belangstelling van jongere bureaus om hun cases te laten beoordelen door onze vakjury’s maakt de 32e jaargang van de verkiezing SAN Accenten succesvol.

Ook de ruim 200 juryleden SAN Jaarboek 2020 zijn bekend
Met trots stelt de Stichting SAN aan u voor: ruim 200 juryleden van de 12 vakjury’s c.q. categorieën die gezamenlijk de ingezonden campagnes van 2020 gaan beoordelen. Alle juryvoorzitters en leden van de juryteams stellen hun tijd en deskundigheid belangeloos ter beschikking. Zijn zeer ervaren marketing- en communicatiespecialisten, werkzaam op Senior niveau bij adverteerders met minimaal 5 jaar ervaring. De eisen die aan SAN juryleden worden gesteld zijn hoog; want de waarde van een jaarprijs wordt bepaald door het niveau van de jury!

Dit zijn onze SAN JURYLEDEN

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken