Livestream uitreiking 1e ex. SAN Jaarboek 2020, thema RESET

Livestream uitreiking 1e ex. SAN Jaarboek 2020, thema RESET

Tijdens een interessante livestream uitzending op donderdag 25 februari 2021 voor SAN juryleden, sponsors en relaties vanuit de gastvrije host en sponsor KPN DDX, heeft SAN voorzitter Ron Schneider het eerste exemplaar van het SAN Jaarboek 2020 uitgereikt aan omdenker en keynote spreker Berthold Gunster.

Terugkijken klik hier: https://channel.royalcast.com/landingpage/kpnwebcast/20210225_1/

16% meer inzendingen voor het SAN Jaarboek 2020
De stichting SAN is trots te kunnen melden dat in deze tijden zo’n prachtige toename is te zien in het aantal te beoordelen campagnes. De omstandigheden zijn niet gemakkelijk, maar ze vormen wél een ideale voedingsbodem voor verfrissende inzichten. Een uitdaging bij uitstek voor ons vak.

En dat heeft zich vertaald in ruim 16% meer cases die onze 12 vakjury’s gaan jureren. Daarbij is de nieuwe categorie Actualiteiten met ruim 50 ingezonden cases – voor tijdgeest gedreven campagnes die aanhaken op actuele zaken bijv. politiek, maatschappelijk, sport etc. – een prachtig voorbeeld van dit vernieuwde elan. Verder dit jaar een prachtige spreiding van de 300 ingezonden campagnes over de diverse overige categorieën. Ook de toegenomen belangstelling van jongere bureaus om hun cases te laten beoordelen door onze vakjury’s maakt de 32e jaargang van de verkiezing SAN Accenten succesvol.

De SAN juryleden krijgen het SAN Jaarboek 2020 toegezonden op hun huisadres ter voorbereiding van de jurysessies, waarvan de eerste ronde start op 8 maart a.s.

De genomineerde cases staan ca. 19 maart a.s. op deze website

 

 

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken