Alle winnaars SAN Accenten 2023

Alle winnaars SAN Accenten 2023

Na de jureringen in maart en april jl. zijn de winnaars van de San Accenten 2023 op donderdag 30 mei tijdens de feestelijke uitreiking in studio 21 bekroond. Stuk voor stuk prachtige merken stonden voor een volle zaal op het podium om hun SAN Accent in ontvangst te nemen.

Naast de mooie lijst met 41 SAN Accenten 2023 uit de 12 reguliere categorieën, werden ook de ABC Accenten, het SAN New Kids on the Block Accent en het SAN Next Merkenbouwer Accent 2023 bekend gemaakt:

ABC ACCENTEN 2023
Adverteerder van het Jaar:                              HEMA

Bureau van het Jaar:                                                 Joe Public Amsterdam

Consistent Accent:                                                     Bol.

SAN New Kids on the Block Accent 2023:  Aigency Amsterdam

SAN Next Merkenbouwer Accent 2023:      Celvin de Bie (intertoys)

Bij de adverteerders zijn dit jaar  AFC AJAX, Albert Heijn, HEMA, Interpolis, Kika en Kruidvat ieder beloond met 2 accenten. Bureau Fightclub dat dit jaar haar eigen AI 100 bureaucampagne instuurde won als adverteerder zelfs 3 maal; in BtB, smart idea en Actualiteiten. De overige accenten zijn door een breed scala aan adverteerders gewonnen.

Bij de bureau’s was TBWA\NEBOKO dit jaar de grootste winnaar met 4 accenten, op de voet gevolgd door Alfred, DDB Amsterdam en het al eerder genoemde Fightclub met 3 accenten. Dentsu Creative, Fitzroy, Hotel L’Amour, Joe Public Amsterdam, One:Nil en Wefilm Creative Agency gingen ieder met 2 accenten naar huis.

Kijk hier voor alle winnaars

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken