STUUR JEZELF NAAR EEN SAN ACCENT

STUUR JEZELF NAAR EEN SAN ACCENT

SAN Accent: de prijs die het bewijst De jaarprijs die bewijst dat een case of campagne er écht bovenuit steekt, écht effectief en creatief is, heeft een naam: SAN Accent. In 11 categorieën toegekend door marketing- en communicatieprofessionals die werkzaam zijn bij adverteerders. Onafhankelijk, ervaren en deskundig. Waardoor een SAN Accent terecht gezien wordt als de meest prestigieuze onderscheiding voor werk dat echt onderscheidend is. Van Retail tot Corporate, van Smart Idea tot Branding 360° SAN Jaarprijzen bestrijken het hele vakgebied. Elk marktsegment heeft zijn eigen categorie, eigen jury en eigen bekroningen. Wegens succes geprolongeerd de categorie Smart Idea voor ‘klein’ werk met grote resultaten: een slim idee, een enkele, slimme actie of slim mediagebruik. De categorieën voor 2016:

Business-to-Business, Corporate, Dienstverlening, Dienstverlening Financieel, Durables, Fast Moving, Non-Profit & Overheid, Retail, Smart Idea, Vrije Tijd en Branding 360°

NIEUW: overkoepelende categorie Branding 360° In deze overkoepelende categorie Branding 360° beoordelen de juryvoorzitters en vicevoorzitters van de diverse categorieën de ingezonden merkcampagnes en maken de beste campagnes kans, náást een Accent in hun eigen categorie, ook nog eens bekroond te worden met een SAN Accent Branding 360°. Winnen begint met inzenden: stuur je beste case(s) in voor 20 december a.s. Geef je werk een plek in het SAN Jaarboek 2016 en reserveer één of meer pagina’s. Ga naar INZENDEN voor alle info, tarieven en kortingen. Of neem contact op met Bureau RSM, Reinhart Reynders: reinhart@rsminfo.nl of telefoon 020 – 770 84 81.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken