Straks winnen? Nu inzenden!

Straks winnen? Nu inzenden!

Vier het SAN jubileum, vier het succes van uw campagne met de mooiste vakprijs: een SAN Accent. De jaarprijs die dit jaar nog meer glans heeft want 25 jaar SAN staat voor 25 jaar inspiratie en bekroning van subliem vakmanschap: campagnes die opvallen door effectiviteit en creativiteit.

Uw campagne verdient een plek tussen ‘Hollandse Meesters’
‘Hollandse Meesters’ is het thema en de titel van het SAN Jaarboek 2013. Een schitterende jubileumeditie: door vorm en inhoud nu al een collectors item voor marcom specialisten. Een ode aan de Hollandse ondernemingsgeest. Een ode aan creativiteit, gedrevenheid en vernieuwend denken. Inspirerende wetenschappers, kunstenaars en marketeers geven hun verrassende visie op de toekomst van het vak. Een naslagwerk als dit verschijnt maar eens in de 25 jaar en geeft de door u ingezonden campagne(s) extra glans. Reserveer daarom snel uw pagina’s want in het SAN Jubileum Jaarboek 2013 mag uw campagne niet ontbreken.

In welke categorie wilt u winnen?
Dit zijn de categorieën voor 2013: Business-to-Business, Corporate, Dienstverlening, Dienstverlening Financieel, Durables, Fast Moving, Non-Profit & Overheid, Retail en Vrije tijd.
Er is dit jaar geen afzonderlijke categorie ‘Personeel’. De ingezonden personeelscampagnes worden beoordeeld door de vakjury Corporate.
Naast de door u gekozen categorie kunt ook inzenden voor de overkoepelende categorie waarin de beste campagnes naast een Accent in hun eigen categorie ook nog eens bekroond kunnen worden met een SAN Accent EXCELLENT.

Reserveer nu uw pagina’s in het SAN Jubileum Jaarboek 2013
Tot uiterlijk 20 december 2013 kunt u één of meerdere pagina’s reserveren in het SAN Jaarboek 2013. Ga naar http://www.sanaccent.nl/san-jaarboek/campagnes-inzenden  
U kunt ook reserveren via ons externe bureau Reinders: 020 – 770 84 81.
Zij geven u alle informatie over de mogelijkheden, tarieven en staffelkortingen.

SAN: 25 JAAR VAN, VOOR EN DOOR ADVERTEERDERSConfetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken