Start jurering 300 cases SAN Jaarboek 2020

Start jurering 300 cases SAN Jaarboek 2020

8 maart 2021 start de Nominatie jurering

De SAN is blij met de 300 ingezonden campagnes/cases (16% meer dan vorig jaar) die door de 12 verschillende vakjury’s vanaf 8 maart t/m 11 maart 2021 worden gejureerd. Normaal zou dat plaatsvinden bij het gastvrije DPG Media (v.h. Sanoma) in Hoofddorp maar helaas gezien de omstandigheden gaat deze eerste juryronde – de Nominatie jurering – geheel virtueel plaatsvinden. Dat geeft wat extra werk voor onze juryvoorzitters maar die zijn niet minder enthousiast om dit te regelen via Teams, Zoom o.i.d. Ook langs deze weg danken wij hen daarvoor hartelijk! Want elke ingezonden campagne/case verdient het om grondig en serieus gejureerd te worden.

Daarbij zijn we ook trots op het feit dat de nieuwe categorie Actualiteiten  – voor tijdgeest gedreven campagnes die aanhaken op actuele zaken bijv. politiek, maatschappelijk, sport etc. – ruim 50 ingezonden cases heeft opgeleverd! Vooral deze jury veel succes!

Nominaties zijn bekend ca. 19 maart 2021
In de tweede z.g. Accent juryronde van 6 t/m 16 april a.s. presenteren de dan genomineerde adverteerders en hun bureaus vervolgens de cases aan de verschillende juryteams bij ABN AMRO, gebouw CIRCL, Zuidas Amsterdam.

KIJK HIER VOOR ALLE DATA

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken