Shortlist bekend SAN NKOTB 2020

Shortlist bekend SAN NKOTB 2020

Na een inspirende jurymiddag afgelopen dinsdag 23 maart 2021 in het fraaie kantoor van B&BA in Vreeland is de Hoofdjury na veel beraadslagingen eruit! Zij zijn verheugd om de navolgende kandidaten in alfabetische volgorde bekend te maken:

Dit zijn de zes bureaus van de Shortlist SAN New Kids on the Block 2020:

  • Conversationals & Seamly
  • Forty
  • Green Food Lab
  • Maze One
  • Ovide Agency
  • Qontent matters

Van Shortlist naar Finalist
De 6 kandidaten/bureaus van de Shortlist, presenteren zich op dinsdag 20 april a.s. voor de Hoofdjury en de SAN Vakjury. Zij kunnen gebruik maken van een coach ter voorbereiding. De navolgende vakgenoten stellen hun kennis belangeloos beschikbaar, waarvoor veel dank: Fred Moolhuijsen, Kees-Jan Rozestraten en Ed Stibbe.

De SAN Vakjury wordt gevormd door juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Gedurende deze middag wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als Finalist en de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Livestream uitzending vanuit Studio 21: de Uitreiking SAN Accenten 2020 op donderdag 27 mei a.s. vanaf 16.30 uur.

De Hoofdjury onder leiding van de onafhankelijke juryvoorzitter Guda van Noort (foto hierboven) in het dagelijks leven directeur van het SWOCC en Professor aan de UVA bestaat uit:

·   Winnaar voorgaand jaar: Japie Stoppelenburg, Truus
·   Twee externe deskundigen: Rob Benjamens, B&BA en Lucy van der Helm, SIRE
·   Twee vanuit vakmedia: Nicolette Hulsebos, FONK en Sjaak Hoogkamer, MarketingTribune
·   Twee SAN bestuursleden: Joost Vossen, Elsevier en Jasper van der Bijl, MediaCom
·   Twee vanuit bureaus: Dimi Albers, Dept en Sjoerd van Gelderen, Emakina

WINNAAR SAN NKOTB 2020 GRATIS 1 JAAR LID VIA

De uiteindelijke winnaar van SAN New Kids on The Block 2020 ontvangt – behalve eeuwige roem en een SAN NKOTB Accent – op 27 mei a.s. ook een jaar lang het VIA-lidmaatschap aangeboden. Met dank aan de VIA!

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken