SANARCHIEF uitgebreid, nu met 4.397 cases

SANARCHIEF uitgebreid, nu met 4.397 cases

Het grootste online reclame archief van Nederland.

De SAN heeft nu ook alle cases uit 2019 in het SANARCHIEF geplaatst, zodat de beste reclame campagnes van de afgelopen 15 jaar voor het marcom vak online staan.
Gratis en toegankelijk voor iedereen.
Deze unieke bijdrage aan het marketing- en communicatie vak is inmiddels uitgegroeid tot het meest complete, meest geraadpleegde en grootste reclame archief. Met dank aan ons bureau Kaliber voor dit prachtige resultaat.

SANARCHIEF, Inspiratiebron voor campagnemakers
Maakt het mogelijk dat iedereen met één muisklik terug kan vinden wat er in de afgelopen 15 jaar gemaakt is in het marcom vak en gepubliceerd in de SAN Jaarboeken vanaf 2005 t/m 2019.
Met alle casegegevens als doelstelling, doelgroep, concept beschrijving, mediagebruik, imago aspecten, wie heeft eraan gewerkt etc. Een uitgebreider reclame archief bestaat niet incl. RTV en casestory’s!

Inmiddels met maar liefst 4.397 campagnes in woord en beeld, je kunt zoeken op categorie, jaar, bureau, adverteerder, persoon, winnaar of welk trefwoord dan ook.

Het doel van de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland is duidelijk;
de kennis en ervaring van adverteerders inzetten voor een structurele bijdrage aan het marcom vak. Daarom dus het SANARCHIEF.

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken