SAN New Kids on the Block

SAN New Kids on the Block

De Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN, die sinds dit jaar de verkiezing van de nieuwe generatie bureaus heeft overgenomen van de initiatiefnemers B&BA en fonk is blij met de sterke delegatie vakgenoten die zullen plaatsnemen in de Vakjury New Kids on the Block. 
Onder leiding van de onafhankelijke juryvoorzitter Guda van Noort in het dagelijks leven directeur van het SWOCC en Assistent Professor aan de UVA nemen de volgende personen plaats in deze Vakjury:
 
Winnaar voorgaande jaar: Bart Heideman, Dog and Pony
Twee externe deskundigen: Rob Benjamens, B&BA en Lucy van der Helm, SIRE
Twee vanuit media: Arian Buurman, Ster en Nicolette Hulsebos, fonk
Twee SAN bestuursleden: Paul Geraeds, Bakker en Aline van Keulen, KPN
Twee vanuit bureaus: Ivo Roefs, DDB & Tribal A’dam en Reinier Steures, Natwerk
 
Er wordt op dit moment in de laatste stemronde nog druk gestemd via fonkonline op de laatste bureaus van de Considerationlist. Eén van onderstaande bureaus zal op 28 mei 2015 met het SAN 'New Kids on the Block Accent' aan de haal gaan. De Considerationlist zal door deze stemming worden teruggebracht naar een Longlist van max. 15 bureaus.
 
Dit zijn de kanshebbers:
Blauw Gras, Branding a Better World, C2B, CONSPIRACYSINC, Dear, De Franse Kamer, 
A Friend of Mine, Glasnost Communications, Greenberry, Have a Nice Day, Made in May, Mister Sam, Mixx’d, Reclamebureau Holland, Part of A Bigger Plan, RLVNT, Social 1fluencers, Socially Yours, Studio About…, Sunshine and Sausages, SuperHero Cheesecake, SuperHeroes, Tinker, UM Studio’s, 76interactive, Uselab, Vertov, Young Originals, Wunder, 72 and Sunny
 
Van Longlist naar Shortlist
Op 31 maart a.s. zal de Vakjury onder voorzitterschap van SWOCC directeur Guda van Noort bijeen komen om te bepalen welke 6 bureaus een plaats krijgen op de Shortlist. 
 
Van Shortlist naar Finalist
De 6 bureaus van de Shortlist, presenteren zich op 29 april a.s. voor de Zaal- en Vakjury. De Zaaljury wordt gevormd door juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Gedurende deze middag bij B&BA te Vreeland wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als Finalist en de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijden de uitreiking SAN Accenten 2014 op 28 mei a.s. in Studio 21 te Hilversum.
 
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken