SAN New Kids on the Block

SAN New Kids on the Block

De Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN heeft sinds dit jaar de verkiezing van de nieuwe generatie bureaus overgenomen van de initiatiefnemers B&BA en fonk. Op de inspirerende jurymiddag op 31 maart jl. zijn de Longlist kandidaten allemaal kritisch bekeken en besproken door de leden van de Vakjury. Hieruit volgt de volgende Shortlist.
Shortlist alfabetisch genomineerde bureaus:
a friend of mine
Blauw Gras
C2B
GLASNOST
Made in May
Superhero Cheesecake
 
Van Shortlist naar Finalist
De 6 bureaus van de Shortlist, presenteren zich op 29 april a.s. voor de Zaal- en Vakjury. Zij kunnen gebruik maken van een coach, de navolgende vakgenoten hebben zich hier belangeloos voor beschikbaar gesteld: Fred Moolhuijsen, Eugène Roorda en Ronald Voorn. De Zaaljury wordt gevormd door juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Gedurende deze middag wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als Finalist en de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Uitreiking SAN Accenten 2014 op 28 mei a.s. in Studio 21 te Hilversum.

De Vakjury onder leiding van de onafhankelijke juryvoorzitter Guda van Noort in het dagelijks leven directeur van het SWOCC en Assistent Professor aan de UVA bestaat uit:
Winnaar voorgaande jaar: Bart Heideman, Dog and Pony
Twee externe deskundigen: Rob Benjamens, B&BA en Lucy van der Helm, SIRE
Twee vanuit media: Arian Buurman, Ster en Nicolette Hulsebos,fonk
Twee SAN bestuursleden: Paul Geraeds, Bakker en Aline van Keulen, KPN
Twee vanuit bureaus: Ivo Roefs, DDB & Tribal A’dam en Reinier Steures, Natwerk
 

 

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken