SAN kiest nieuwe voorzitter

SAN kiest nieuwe voorzitter

Het bestuur van de Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN, heeft Paul Geraeds tot haar nieuwe voorzitter gekozen. Hij volgt hiermee Jan Paul van Heemskerck/Holland Casino op. Paul Geraeds is in het dagelijkse leven Director Marketing voor Center Parcs Europe en brengt een jarenlange ervaring op marketing gebied aan adverteerderszijde mee.

Paul Geraeds: “De SAN gaat een spannende tijd tegemoet met nieuwe mensen in het bestuur in een tijd die niet gemakkelijk is voor adverteerders en bureaus. Ik heb enorm veel zin en vertrouwen om een fenomeen als de SAN de komende jaren weer een stap verder te brengen, vanuit een stevige basis. Dialoog is hierbij het kernbegrip.”

Daarnaast is Aleksander Fiege Marketing Director bij Unilever Benelux vicevoorzitter geworden en Marcel Joosten Marketing Directeur bij Mora /Ad van Geloven blijft aan als penningmeester.

Tevens is Aline van Keulen nieuw toegetreden tot het bestuur van de SAN. Van Keulen is in het dagelijks leven Manager Marketingcommunicatie bij KPN. Zij stond aan de wieg van o.a. de ‘Goeiemoggel’ campagne van KPN en de ‘Hans de ex-miljonair’ campagne van Telfort. De afgelopen jaren is zij vicevoorzitter geweest van de SAN jury’s  Dienstverlening en Business-to-Business.

Verder kent de SAN naast de vier hierboven genoemde bestuursleden de volgende drie leden: Jaap Houthuijs/ex Bols, Florien Vaessen Hoofd Marketing Communicatie ABN AMRO en Stefan Wink Advertising Manager Rabobank Nederland.


 

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken