SAN Jubileum Jaarboek 2013

SAN Jubileum Jaarboek 2013

3 NOVEMBER 2013
Op die datum is het precies 25 jaar geleden dat de Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN werd opgericht. In die 25 jaar is de SAN uitgegroeid tot de meest betrouwbare en prestigieuze Adverteerders vakprijs van Nederland. Dit zilveren jubileum wordt dit jaar op vele manieren zichtbaar, waaronder het bijzondere SAN Jubileum Jaarboek 2013 en de speciale uitreiking  SAN Accenten en ABC Accenten op 22 mei 2014.

SAN: 25 JAAR VAN, VOOR EN DOOR ADVERTEERDERS
Het marketingcommunicatie vak op een hoger niveau tillen, dat was 25 jaar geleden het doel en dat doel is niet veranderd. Wat klein begon met een aantal strookjes in de eerste zogenaamde ‘Campagne Registers’, is uitgegroeid tot een prachtig dik naslagwerk van ruim 500 pagina’s dat veelvuldig wordt besteld door zowel adverteerders, bureaus als universiteiten en hogescholen.
Met 20 marcom professionals per vakjury is de objectiviteit geborgd en geeft de SAN al 25 jaar een prachtig podium aan zowel studenten als aan de doorgewinterde adverteerders.

Thema SAN Jubileum Jaarboek 2013:

HOLLANDSE MEESTERS
In het licht van de toekomst

De oude Hollandse meesters dankten hun naam en faam aan hun onnavolgbare vakmanschap.
En aan het feit dat zij zich zelf daarin een leven lang bleven overtreffen. Zij lieten de wereld steeds weer zien dat er meer mogelijk was dan we tot dan toe dachten. Zij waren hun tijd vooruit.
Die drang tot veranderen is actueler dan ooit. Het 25-jarig bestaan van de SAN speelt zich immers af in een tijd waarin niets hetzelfde blijft. Dat vraagt om een samenleving die durft te veranderen, een nieuwe kijk op de realiteit durft te omarmen.
Dus om ondernemende en creatieve geesten, die in staat zijn de grenzen van het bekende te verleggen en nieuwe mogelijkheden te zien. Wie anders zijn daartoe in staat dan de Hollandse meesters van onze tijd?
Het SAN Jubileum Jaarboek 2013 staat in het teken van dit meesterschap, dat herkenbaar is aan het talent om de vragen van nu te beantwoorden op een manier die past bij de uitdagingen van morgen.

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken