NS, Randstad en SanomaMedia…

NS, Randstad en SanomaMedia…

De Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN is verheugd te kunnen melden dat de drie belangrijke Gouden sponsors de SAN dit seizoen weer ondersteunen:

De Nederlandse Spoorwegen kortweg NS is al een aantal jaren op rij onze gastheer voor de uitreiking van het 1e SAN Jaarboek waar alle juryleden, sponsors, pers en relaties welkom zijn. Uitreiking SAN Jaarboek 2012 zal plaatsvinden op woensdag 6 maart 2013 in Utrecht.

SanomaMedia is voor het tweede jaar onze enthousiaste host om de ruim 240 SAN juryleden van de 11 categorieën te ontvangen. In drie dagen tijd worden alle ingezonden campagnes gejureerd: 19, 20 en 21 maart 2013.

Randstad Nederland is al vele jaren de vertrouwde omgeving en gastvrije host waar alle ruim 100 genomineerde adverteerders met hun bureau hun campagne(s) komen presenteren en verdedigen voor de jury van hun categorie. Twee weken lang zijn de SAN juryleden te gast: 15 t/m 26 april 2013.

De SAN en het SAN bestuur is deze bedrijven zeer erkentelijk voor hun bijzondere ondersteuning, kortom: Voor geen prijs te missen!


 

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken