Mooie merken winnaars Accenten 2019

Mooie merken winnaars Accenten 2019

Eindelijk was het dan zover op woensdag 30 september 2020 de Uitreiking SAN Accenten 2019. Later dan normaal, maar het geduld is beloond. Na de jureringen in augustus en september jl. zijn de winnaars bekroond.

Foto Paul Ridderhof:
Winnares Lucy van der Helm van SIRE gaat met drie SAN Accenten naar huis in de categorieën Non-Profit & Overheid en Branding 360° maar is ook Adverteerder van het Jaar 2019!!

Stuk voor stuk mooie merken waar de SAN met trots de SAN Accenten aan gaat overhandigen. Want de uitreiking was dit jaar gezien alle maatregelen via een livestream uitzending vanuit Studio 21 met Frits Sissing als presentator en waar alle 106 genomineerden plaats hadden genomen op de virtuele publiekstribune op de 360° LED schermen rondom! Dus de fysieke SAN Accenten zullen de komende dagen persoonlijk worden overhandigd aan de winnende adverteerders en hun bureaus!

Naast de mooie lijst met 35 SAN Accenten 2019 uit de 11 reguliere categorieën werden ook de ABC Accenten, het SAN New Kids on the Block Accent en – nieuw – het SAN Next Merkenbouwer Accent 2019 bekend gemaakt:

ABC ACCENTEN 2019
Adverteerder van het Jaar:       SIRE
Bureau van het Jaar:                  Dept
Consistent Accent:                      ASN Bank

SAN New Kids on the Block Accent 2019:  Truus
SAN Next Merkenbouwer Accent 2019:  Renée Kiesouw, FrieslandCampina

Kijk voor de winnaars van de 35 SAN Accenten in 11 categorieën HIER

Bekijk hier alle foto’s

SAN Accenten op een rij
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken