Longlist SAN New Kids on the Block

Longlist SAN New Kids on the Block

De Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN, die sinds dit jaar de verkiezing van de nieuwe generatie bureaus heeft overgenomen van de initiatiefnemers B&BA en fonk is verheugd om na de vijf stemrondes via fonkonline.nl de Longlist bekend te kunnen maken: 

Longlist alfabetisch genomineerde bureaus 2014-2015

76Interactive, A Friend of mine, Blauw gras, C2B, ConspiracySINC, Glasnost, Made in May, Mixx’d, Part of a Bigger Plan, Reclamebureau Holland, Sunshine & Sausages, Superhero Cheesecake, UM Studio’s, Wunder en Young Originals.

Van Longlist naar Shortlist

De 15 bureaus van deze Longlist krijgen de gelegenheid om een White Paper in te sturen. Zij sturen deze White Paper digitaal naar de SAN: info@sanaccent.nl en vermelden op één of max. twee vel A4 hun argumenten op basis waarvan zij denken de Vakjury te kunnen overtuigen om op de Shortlist van 6 genomineerden te komen. Op 31 maart 2015 zal de Vakjury onder voorzitterschap van SWOCC directeur Guda van Noort  bijeen komen om te bepalen welke 6 bureaus een plaats krijgen op de Shortlist.

Van Shortlist naar Finalist

De 6 bureaus van de Shortlist, presenteren zich op 29 april a.s. voor de Zaal- en Vakjury. De Zaaljury wordt gevormd door juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Gedurende deze middag wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als Finalist en de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking SAN Accenten 2014 op 28 mei a.s. in Studio 21 te Hilversum.

NKOTB
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken