CONSIDERATIONLIST SAN NKOTB 2021 BEKEND

CONSIDERATIONLIST SAN NKOTB 2021 BEKEND

De SAN, B&BA en FONK hebben de Considerationlist in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent 2021 samengesteld. 23 Kandidaten/bureaus voldoen aan onderstaande criteria.

In alfabetische volgorde De Considerationlist SAN NKOTB 2021:

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN NKOTB 2021 voldoen alle aan de volgende criteria:

  • maximaal 3 jaar oud;
  • ‘here to stay ‘in de zin van:
    – innovatief/vernieuwend
    – werk dat ertoe doet
    – klanten die ertoe doen.

Enquetes 
Van maandag 14 februari tot en met vrijdag 4 maart zullen op fonkonline drie enquêtes gehouden worden. Dan hebben de lezers van FONK de gelegenheid op hun favoriete bureaus te stemmen. De enquêtes blijven elk een week live op fonkonline. De 15 bureaus met de meeste stemmen komen op de felbegeerde Longlist te staan.

Van Longlist naar Shortlist
De 15 bureaus van de Longlist worden door de Hoofdjury beoordeeld aan de hand van White Papers, de interviews van FONK en aan de hand van hun websites.
De Hoofdjury komt op 28 maart bijeen om de 15 hoogst scorende bureaus tegen het licht te houden en te bespreken. Hierna volgt een stemming waaruit de Shortlist van 6 bureaus wordt samengesteld.

Presentaties
Op 19 april geven die 6 kandidaten een presentatie voor de Hoofdjury en de Vakjury. De 3 finalisten worden op 19 april ter plekke bekend gemaakt.

De winnaar
De uiteindelijke winnaar van de SAN New Kids on the Block 2021 verkiezing wordt op 19 april a.s. gekozen, maar wordt pas bekend gemaakt op donderdag 2juni 2021 tijdens de Uitreiking van de SAN Accenten. De winnaar ontvangt dan het SAN New Kids on the Block Accent 2021.

Lees hier alles over de jurering.

Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken