Considerationlist bekend

Considerationlist bekend

De SAN, B&BA en FONK hebben de Considerationlist in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent 2015 samengesteld.

Criteria Considerationlist

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2015 voldoen alle 24 aan de volgende criteria:
  • maximaal 3 jaar oud;
  • ‘here to stay ‘in de zin van:
    • innovatief/vernieuwend
    • werk dat ertoe doet
    • klanten die ertoe doen.

De 24 bureaus op alfabetische volgorde op de Considerationlist zijn:

ANNOMANN, Big Bang, Brandmeister, Bureau Loos, Colorbleed, ConversionMob, FX, Hammerfest HQ, Influencer Marketing Agency, Made.For.Digital, MENSCH, Mr. Brand, Neew, Novel Creative Consultancy, Peakfijn, Redmint, Roger's Communication, Smit Prins Amsterdam Agency, Story Studio, Uberconnected, Volt, WeLikeMilk, Wunder en Young Originals.

4 Enquetes & veel publiciteit

In 4 enquetes hebben de lezers van FONK de komende weken de gelegenheid op hun favoriete bureaus te stemmen. De enquetes blijven elk 4 dagen live op fonkonline. De vier bureaus met de meeste stemmen presenteren zich op fonkonline in een Whatsapp interview. De 15 best scorende bureaus (eventueel aangevuld met 2 ‘wildcards’ van SAN, B&BA en FONK) presenteren zich in een groot overzichtsverhaal in FONK Magazine van 9 maart a.s. Deze 15 bureaus vormen samen de Longlist.

Van Longlist naar Shortlist

De 15 bureaus van de Longlist worden door de Hoofdjury beoordeeld aan de hand van White Papers, de interviews van FONK en aan de hand van hun websites. De Hoofdjury komt op 29 maart a.s. bijeen om alle 15 bureaus tegen het licht te houden en te bespreken. Hierna volgt een stemming waaruit de Shortlist van 6 bureaus wordt samengesteld.

Presentaties

Op 28 april a.s. geven de 6 kandidaten een presentatie voor de Hoofdjury en de Vakjury. Beide jury’s leggen hun oordeel vast in een persoonlijk juryformulier. De weging is 50% Hoofdjury en 50% Vakjury. Bij staken der stemmen geeft de mening van de Hoofdjury de uiteindelijke doorslag. De 3 finalisten worden op 28 april a.s. ter plekke bekend gemaakt.

De winnaar

De uiteindelijke winnaar van de SAN New Kids on the Block 2015 verkiezing wordt dus op 28 april a.s. gekozen, maar wordt pas bekend gemaakt op 26 mei tijdens de feestelijke uitreiking van de SAN Accenten in Studio 21 in Hilversum. De winnaar ontvangt dan het SAN New Kids on the Block Accent 2015.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken