Considerationlist SAN NKOTB 2017…

Considerationlist SAN NKOTB 2017…

SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland, B&BA en FONK hebben de Considerationlist in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent 2017 samengesteld. 25 Kandidaten/bureaus voldoen aan de criteria.

Criteria Considerationlist De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN NKOTB 2017 voldoen alle aan de volgende criteria:
  • maximaal 3 jaar oud;
  • ‘here to stay ‘in de zin van: - innovatief/vernieuwend - werk dat ertoe doet - klanten die ertoe doen.
Enquetes & veel publiciteit In 3 enquetes hebben de lezers van FONK de komende weken de gelegenheid op hun favoriete bureaus te stemmen. De enquetes blijven elk een week live op fonkonline. De bureaus met de meeste stemmen uit elke reeks presenteren zich wekelijks op fonkonline in een Whatsapp interview. De 15 best scorende bureaus (eventueel aangevuld met 2 ‘wildcards’ van SAN, B&BA en FONK) presenteren zich in een groot overzichtsverhaal in FONK Magazine van 14 maart a.s. Deze 15 bureaus vormen samen de Longlist. Van Longlist naar Shortlist De 15 bureaus van de Longlist worden door de Hoofdjury beoordeeld aan de hand van White Papers, de interviews van FONK en aan de hand van hun websites. De Hoofdjury komt op 27 maart a.s. bijeen om alle 15 bureaus tegen het licht te houden en te bespreken. Hierna volgt een stemming waaruit de Shortlist van 6 bureaus wordt samengesteld. Presentaties Op 8 mei a.s. geven de 6 kandidaten een presentatie voor de Hoofdjury en de Vakjury.  Beide jury’s leggen hun oordeel vast in een persoonlijk juryformulier. De weging is 50% Hoofdjury en 50% Vakjury. Bij staken der stemmen geeft de mening van de Hoofdjury de uiteindelijke doorslag. De 3 finalisten worden op 8 mei a.s. ter plekke bekend gemaakt. De winnaar De uiteindelijke winnaar van de SAN New Kids on the Block 2017 verkiezing wordt dus op 8 mei a.s. gekozen, maar wordt pas bekend gemaakt op donderdag 31 mei 2018 tijdens de feestelijke uitreiking van de SAN Accenten in Studio 21 in Hilversum en de winnaar ontvangt dan het SAN New Kids on the Block Accent 2017. De 25 bureaus in alfabetische volgorde op de Considerationlist 2017 zijn:
·        230 Volt
·        24AM
·        Activation Heroes
·        Brand Creatives
·        Conversationals
·        Deux Agency
·        Digital Captains
·        Don't Say Nothing
·        Five Seconds
·        FNDMNTL
·        Fnke
·        Hammerfest
·        HIPPR
·        Hong Kong Amsterdam
·        Lijm Amsterdam
·        Maak
·        Megawatt Advertising
·        Mr. Fox Agency
·        Phenomenons
·        Qindle
·        SowiesoHelder
·        The Fightclub
·        Tosti Creative
·        Vertigo6
·        Wavyr
 
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken