Zwitsal deodorant

Zwitsal deodorant

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
UNILEVER
Bureau
Mindshare
Jaar
2019
Paginanummer
347

Doelstelling

Nieuwe doelgroep van tienermeiden bedienen met een zachte deodorant met de heerlijke, vertrouwde geur van Zwitsal geschikt als eerste deodorant.

Doelgroep

Zwitsal deo richt zich op: Tienermeiden 10-17 jaar bekend met de vertrouwde Zwitsal geur. Moeders van tienermeiden die op zoek gaan naar de eerste milde deo voor hun tienerdochter.

Merkomschrijving

Zwitsal is een love brand in Nederland, bekend om zijn veilige, zachte en milde producten voor de babyhuid en natuurlijk de vertrouwde Zwitsal geur. 66% van de Zwitsal shoppers heeft geen thuiswonende kinderen.

Concept

Op veler verzoek introduceerde Zwitsal in 2019 Zwitsal deodorant met de heerlijke en vertrouwde geur van Zwitsal. Zacht voor de huid en beschermt 24 uur tegen zweetgeur.

Media- en middelenstrategie

Gehoor geven aan de wens van de consumenten en daardoor betrekken bij innovatie zorgt voor PR. Tieners werden bereikt via Social (Facebook, Instagram) en door een samenwerking met influencer Sterre Koning. 10.000 stuks Zwitsal deo werden gesampled tijdens Tina festival 2019. Moeders werden bereikt via print, Zwitsal nieuwsbrief, en via Zwitsal sponsored posts (Instagram, Facebook).
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken