Zomercampagne 2013

Zomercampagne 2013

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
STUDYSTORE
Bureau
Clockwork
Jaar
2013
Paginanummer
156

Doelstelling

Studystore.nl positioneren als de plek om je nieuwe studieboeken te bestellen en je oude studieboeken aan studystore te verkopen. Invulling geven aan de merkbelofte 'helpt je slimmer studeren'.

Doelgroep

HBO & WO studenten

Concept

Studeren is hard werken! Daarom helpt studystore je alles eruit te halen wat erin zit. Studystore helpt je slim studeren! Dit kwam samen in de zomercampagne. Aan het einde van het schooljaar brachten we studystore onder de aandacht door een Facebook activatie gericht op de inkoop van 2e hands boeken. Immers, slim studeren is ook slim met geld omgaan. Verkoop je 2e hands boeken aan studystore, en maak kans op een metamorfose van je studentenkamer met 2e hands spullen. Zo had de student geld voor de vakantie én brachten we studystore top of mind. In de zomer is er, naast de continue sales uitingen, een parallel spoor ingezet om brand awareness en top of mind positie te vergroten. Een redactieteam van studenten (de 'Bookmarkers') is gestart om de andere studenten te inspireren en te helpen om 'slim te studeren'. Hun inspirerende content werd gepubliceerd op het platform Volgdebookmarkers en gedeeld via alle social media. De content varieerde van handige tips, quotes, top 10 lijstjes, acties tot inspirerende films, waarin te zien is hoe bijzondere mensen slim studeren succesvol combineren met ondernemen, topsport of passie. Om het nieuwe jaar in te luiden is non-spot met Slam FM ingezet om dé studenten stad van het jaar te zoeken, is een aantal events on campus geweest en is een boekje met de beste inspirerende content van de Bookmarkers gepubliceerd. Zo werd de awareness en sales nog een laatste boost te geven.

Media- en middelenstrategie

Door een flexibele liquid media planning met Online Display vanuit doelgroep en content relevantie, search engine marketing, non spot en spot op Slam FM en Radio 538, e-mail en content marketing gecombineerd met instore Point of Sale is 8.5% stijging in transacties gerealiseerd en een verhoging van het aantal nieuwe klanten.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken