ZiN Inspiratielab Sligro

ZiN Inspiratielab Sligro

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
SLIGRO FOOD GROUP
Bureau
New Brand Activators
Jaar
2016
Paginanummer
56

Nominatie 2016

Doelstelling

Introduceer en activeer ZiN Inspiratielab, een nieuw baanbrekend initiatief van Sligro, dat er volledig op is gericht om alle foodprofessionals in Nederland en België beter te maken in hun vak én hun business. Doel: 10.000 bezoekers in 2017.

Doelgroep

Foodprofessionals in Nederland en België binnen de doelmarkten restaurants, catering, logies, fastservice en dagrecreatie & sport.

Concept

Vanuit de belofte 'ZiN prikkelt foodprofessionals' ontwikkelden we een campagne die alle zintuigen doet prikkelen. Een campagne die je kunt proeven, ruiken, zien, horen en voelen. Om ZiN relevant te maken voor alle doelgroepen koppelden we elk zintuig aan een USP van ZiN.

Media- en middelenstrategie

Met een pre-opening op 30 november door de Koningin van België en een officiële opening voor horeca Nederland op 13 januari 2017 is ZiN geopend. We beginnen dus net. In de gefaseerde aanpak (touch, tell, sell) is de eerste prioriteit: naamsbekendheid. In fase 2 (contentfase) laden we op een kwalitatieve manier de conversie richting de workshops. Media: online, social, magazine, sales Sligro, instore, DM. De eerste reacties zijn lovend. De campagne krijgt veel waardering op social media. De eerste workshops zijn al volgeboekt.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken