ZAMRO: Zaagmachine, Aandrijfriem, Manometer, Reinigingsspray en Oliekeerring.

ZAMRO: Zaagmachine, Aandrijfriem, Manometer, Reinigingsspray en Oliekeerring.

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
ZAMRO
Bureau
Joe Public Take-Away Advertising
Jaar
2017
Paginanummer
59

Winnaar 2017

Doelstelling

Merknaam ZAMRO erin rammen, bekend maken wat ZAMRO allemaal te bieden heeft en webtraffic genereren.

Doelgroep

De technische vakman. Zij zijn verantwoordelijk voor inkoop en willen moeiteloos het juiste product vinden en bestellen.

Merkomschrijving

ZAMRO is een jonge startup die de vloeiende webshop experience uit de consumentenmarkt naar BtoB wil brengen. ZAMRO is actief in Maintenance, Repair & Operations (MRO), technische onderdelen dus. ZAMRO bestaat krap een jaar, groeit als kool en heeft begin 2017 de Shopping Award voor 'beste starter 2017' gewonnen.

Concept

In de onwaarschijnlijke naam ZAMRO schuilt het idee. De campagne bestaat uit ezelsbruggetjes met de letters Z-A-M-R-O. Aan de hand van voor de doelgroep relevante producten en werkzaamheden wordt concreet wat ZAMRO allemaal in huis heeft: Zaagmachine, Aandrijfriem, Manometer, Reinigingsspray en Oliekeerring. Of Zagen, Afdichten, Meten, Reinigen en Onderhouden.

Media- en middelenstrategie

Om de gefragmenteerde doelgroep kostenefficiënt te bereiken ligt het zwaartepunt van de campagne bij radio. Daarnaast digitale outdoor tijdens het uitzenden van de radiospots, aangevuld met banners en DM.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken