Zaanse Mayonaise. Echt lekker, lekker echt.

Zaanse Mayonaise. Echt lekker, lekker echt.

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
VAN WIJNGAARDEN BV
Bureau
INZICHT Communicatie
Jaar
2015
Paginanummer
296

Doelstelling

Zaanse Mayonaise positioneren als dé lekkerste mayonaise van en voor Nederland. Zaanse Mayonaise is nog altijd bereid volgens ambachtelijk recept en die romige, volle smaak past perfect bij het eten dat wij als Nederlanders lekker vinden.

Doelgroep

De Nederlandse consument die op zoek is naar echte mayonaise met de kenmerkende volle, romige smaak om een gewone Hollandse maaltijd extra lekker te laten smaken.

Concept

'Echt lekker, lekker echt' is de belofte van Zaanse Mayonaise. Zaanse Mayonaise is gemaakt naar ambachtelijk recept en mag zich daardoor nog altijd echte mayonaise noemen. Daarnaast zorgt de volle, romige smaak ervoor dat echt Hollands eten nog lekkerder wordt.

Media- en middelenstrategie

Allereerst hebben we het verpakkingsontwerp aangepast van het gehele assortiment sauzen van Van Wijngaarden met het merk 'Zaanse' als herkenbare afzender. Hierdoor kunnen we eenduidig met de herkenbare gele mayonaisetube communiceren richting de doelgroep en tegelijkertijd herkenning creëren voor de overige Zaanse sauzen. We hebben bewust voor een combinatie van online en offline gekozen. Online om het ambachtelijke karakter van Zaanse Mayonaise te onderstrepen in samenwerking met tv-kok Jeremy Vermolen. Offline ligt de nadruk op de herkenbaarheid van de Zaanse Mayonaise tube en de combinatie met de gewone Hollandse maaltijd. Gezien de relatief lage penetratie buiten de randstad is gekozen voor regionale inzet van outdoor in vrijgevallen periodes en print uitingen in supermarkt magazines zoals Allerhande. Dit wordt tenslotte ondersteund door de inzet van de eigen communicatiemiddelen zoals het wagenpark.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken