Worden wie je bent

Worden wie je bent

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
RANDSTAD NEDERLAND
Bureau
Randstad i.s.m. Saatchi & Saatchi | Leo Burnett
Jaar
2015
Paginanummer
136

Winnaar 2015

Doelstelling

Extern: voeg sympathie en voorkeur toe aan het merk Randstad en laat het besef groeien dat Randstad dagelijks van betekenis is voor mensen en organisaties.
Marktleiders worden vaak gezien als koel, afstandelijk en zakelijk, terwijl Randstad juist dichtbij en betrokken is.
Intern: trots onder eigen medewerkers aanwakkeren.

Doelgroep

Werkend Nederland, actief werkzoekenden, klanten, eigen medewerkers.

Concept

Randstad beseft als geen ander hoe belangrijk werk is in de levens van mensen. Door zich meer dan andere te verdiepen in mensen, organisaties en markten maakt Randstad het verschil. En hoewel iedereen zelf verantwoordelijk is voor z'n eigen ontwikkeling, wil Randstad degene zijn die mensen in beweging brengt te worden wie ze zijn. Door ze een spiegel voor te houden, het vlammetje aan te wakkeren of door mensen op weg te helpen of op koers te houden. Dit vormt de basis van het organiserend idee 'Worden wie je bent'. 'Worden wie je bent' gaat over het beste uit jezelf halen in je werk, over groeien en over het benutten van al je talenten. Intern geeft het richting en wakkert het trots aan. Extern draagt het exact het bestaansrecht van Randstad uit. Van betekenis zijn door organisaties en mensen te laten groeien.

Media- en middelenstrategie

Naast de interne communicatie en de inzet op tv, radio en out-of-home, komt 'Worden wie je bent' ook online tot leven in o.a. films op Randstad.nl/wordenwiejebent. Dé plek waar mensen hun wordingsverhalen vertellen. En waar kandidaten een 'Worden wie je bent'-persoonlijkheidstest kunnen doen. Via een speciale app laat je zien wie je bent door een videosollicitatie op te nemen. Daarnaast stond op diverse plaatsen in Nederland het 'Worden wie je bent'-lab om mensen te helpen erachter te komen welke baan het beste bij ze past.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken