WOONEXPRESS

WOONEXPRESS

Categorie
Retail
Adverteerder
Woonexpress
Bureau
Pluspoint
Jaar
2010
Paginanummer
494

Doelstelling

Spraakmakende openingscampagne en -event voor de nieuwe vestiging Woonexpress Barendrecht (minimaal 5.000 bezoekers op openingsdag), die landelijk door te vertalen zijn. De landelijke campagne zal naast een flinke boost van de naamsbekendheid van Woonexpress ook duidelijk moeten maken dat Woonexpress alles voor je huis heeft, op 1 plek, in jouw stijl, tegen lage prijzen en direct mee te nemen.

Doelgroep

Vrouwen van gezinnen met jonge kinderen en starters tussen 25 en 40 jaar.

Concept

Door Woonexpress te vergelijken met IKEA maak je in één keer duidelijk dat Woonexpress het Nederlandse antwoord op IKEA is. De directe vergelijking via het Zweedse balletje en de Hollandse bitterbal levert bovendien een spraakmakend beeld op. Na deze vergelijking wordt de campagne verder ingevuld met Zweedse icoonproducten die direct langs de Woonexpress meetlat worden gelegd.

Media- en middelenstrategie

Daar waar landelijk radio, huis-aan-huisfolders moeten zorgen voor traffic, worden televisie en print vooral ingeschakeld om op een overtuigende wijze de positionering te communiceren. Deze strategie wordt verder aangevuld met locale communicatiemiddelen als radio, TV, outdoor en de samenwerking met 100%NL. voor traffic op het openingsevent van Woonexpress Barendrecht.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken