WK VIP Arrangement

WK VIP Arrangement

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
BCC Elektro-speciaalzaken B.V.
Bureau
DDB Amsterdam
Jaar
2006
Paginanummer
278

Doelstelling

Inhaken op het WK Voetbal door aanbieden van promotionele pakketten die het thuis beleven van de wedstrijden tot zeer comfortabele gebeurtenissen maken.

Doelgroep

BCC is een massa retailer met een leeftijdfocus van 30/35 tot 60 jaar. Met andere woorden BCC richt zich op de extended family. In dit geval met een focus op voetballiefhebbers die overwegen voor het WK een nieuwe TV aan te schaffen.

Concept

Gewone promoties tijdens een WK zijn er genoeg, maar hoe spring je er uit tussen alle aanbiedingen in die periode? BCC en DDB kozen niet voor een leuk premium bij aanschaf van een TV en ook niet voor een aantrekkelijke korting, dat doen alle aanbieders al. Er is gekozen voor het aanbieden van een totaalpakket dat de ervaring van een VIP arrangement in het stadion evenaart. Je koopt geen TV, maar een kijkervaring. Met hapje & drankje en ontspanningsprogramma in de rust. Dankzij de VIP behandeling die je met dit pakket ondergaat, beleeft de consument het WK in optima forma.

Media- en middelenstrategie

De campagne is breed ingezet. Een 30” TV-campagne legde de basis, ondersteund door een folder en advertenties. Op de winkelvloer werd de actie gedragen door diverse POS materialen, waaronder opvallend grote dozen.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken