#withGalaxy

#withGalaxy

Categorie
BRANDING 360°
Adverteerder
SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX
Bureau
Cheil Amsterdam
Jaar
2019
Paginanummer
416

Doelstelling

Claim leadership op het gebied van smartphonecamera's en inspireer de doelgroep om meer uit hun smartphone en zichzelf te halen. De camera's van Galaxy-smartphones komen vaak als beste uit de test, maar dit is op merkniveau onvoldoende geclaimd.

Doelgroep

Primair: Samsung Galaxy-bezitters. Secundair: smartphone-bezitters.

Merkomschrijving

Samsung doorbreekt technologische barrières om het onmogelijke mogelijk te maken: Do What You Can't.

Concept

Niet iedereen kan creatief zijn? Zonder professionele apparatuur kun je geen fantastische beelden schieten? Bij Samsung zien we dat anders. Vanuit Samsung's Do What You Can't-mentaliteit laten we zien dat iedereen content kan maken waarvan je altijd dacht: 'dat kan ik niet'.

Media- en middelenstrategie

Samsung inspireert via digital/social campagne, TVC, cinema en DOOH, met beauty- en revealshots. Populaire content creators zoals Daniëlle Cathari, Teske de Schepper en Nienke Plas laten overtuigende beelden zien die normaal gesproken met professionele apparatuur worden geschoten. Dan zien we de reveal, en wat blijkt? Niet alleen influencers, maar ook jij kunt dit thuis eenvoudig maken. Via hun social kanalen dagen onze content creators je uit en leggen ze uit hoe je dit zelf kunt creëren. Deze challenges verschijnen samen met tutorials ook op het online platform: withGalaxy.nl. Voor extra brand awareness en engagement zetten we o.a. stories, quizjes en polls op Facebook en Instagram in. Niet alleen thuis maar ook in retail kun je actieshots namaken: in de movie booth. Als extra bewijsvoering van wat de mogelijkheden met een Samsung Galaxy zijn, schoten we de hele campagne 100% met Galaxy-smartphones. Ook content rondom partnerships, zoals Red Bull en de massaal bekeken Halloween-speelfilm, zijn geschoten met Galaxy-smartphones. De 'Create #withGalaxy'-campagne zal ook in 2020 op merkniveau de verbindende factor zijn, van social posts tot Olympische campagnes.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken