WIE WIL

WIE WIL

Categorie
Personeel
Adverteerder
Loyens & Loeff
Bureau
Selmore Creative Agency
Jaar
2008
Paginanummer
520

Doelstelling

Doelgroep overtuigen (en werven) dat Loyens & Loeff het absolute topkantoor is voor wie een interessante carrièrestart wil maken op het terrein van de advocatuur, fiscaal advies of notarispraktijk. Doelgroep: Studenten en starters in de (fiscaal) juridische en fiscaal-economische studierichtingen. Concept: Loyens & Loeff is een kantoor van daden i.p.v woorden. De oprichting van de eigen Loyens & Loeff Academy als platform en website voor de doelgroep, sluit daar perfect op aan. Verwacht niet dat als je eenmaal binnen bent je achterover kunt leunen, want het is hard werken. Media- & Middelenstrategie: Specifiek opzoeken van de doelgroep, met inzet van posters op universiteiten, advertenties in studentenbladen en vakbladen , online (bannering en eigen website) en het uitdelen van flyers op beurzen.

Doelgroep

vertuigen (en werven) dat Loyens & Loeff het absolute topkantoor is voor wie een interessante carrièrestart wil maken op het terrein van de advocatuur, fiscaal advies of notarispraktijk. Doelgroep: Studenten en starters in de (fiscaal) juridische en fiscaal-economische studierichtingen.

Concept

Loyens & Loeff is een kantoor van daden i.p.v woorden. De oprichting van de eigen Loyens & Loeff Academy als platform en website voor de doelgroep, sluit daar perfect op aan. Verwacht niet dat als je eenmaal binnen bent je achterover kunt leunen, want het is hard werken.

Media- en middelenstrategie

Specifiek opzoeken van de doelgroep, met inzet van posters op universiteiten, advertenties in studentenbladen en vakbladen , online (bannering en eigen website) en het uitdelen van flyers op beurzen.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken