Wervingscampagne

Wervingscampagne

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
INTERCOLLEGE
Bureau
XXS Amsterdam
Jaar
2015
Paginanummer
118

Doelstelling

Inter College Business School biedt een praktijdgerichte opleiding HBO Bedrijfskunde. Omdat het een particuliere opleiding, hangt er een bepaald prijskaartje aan. In aanloop naar een nieuw schooljaar was het de uitdaging nieuwe, gemotiveerde studenten aan te trekken door Inter College te positioneren als een vooruitstrevende business school waar ondernemerschap centraal staat.

Doelgroep

Eindexamenkandidaten van het VWO en Gymnasium, eerstejaars studenten van het HBO en de universiteit (die twijfelen over hun keuze) én hun ouders.

Concept

Inter College geeft een nieuwe invulling aan het fenomeen business school. Het is een opleiding die ruimte biedt aan ondernemende, creatieve, ambitieuze en vaak wat tegendraadse studenten. Het type leerling dat door zijn ouders en leraren van middelbare scholen vaak als lastig worden ervaren, maar juist alle talent heeft voor het ondernemerschap. Het is een opleiding die werkt met kleine groepen en met docenten uit de praktijk. En het is vooral een opleiding die kijkt naar de toekomst en niet naar de - meestal achterhaalde - business regels uit het verleden. Dit is vertaald naar de overkoepelende boodschap: 'Inter College. Business School Reinvented.', en een specifieke tone-of-voice.

Media- en middelenstrategie

Radio als primaire medium om (meer welgestelde) ouders aan te spreken. Daarnaast werd een mobiele campagne site ontwikkeld. Een speciale kennismakingsfolder werd via DM verspreid.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken