Werkplezier

Werkplezier

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
TEMPO-TEAM
Bureau
Roorda Reclamebureau
Jaar
2019
Paginanummer
56

Doelstelling

Versterken van de merkwaarden en dan met name bijdragen aan een hogere brandfitscores op: (werk)plezier, positief, ondernemend, no nonsense, betrokken, doorpakken en aanstekelijk enthousiast.

Doelgroep

MBO'ers en LBO'ers, 18-34 jaar, voor wie het leven uit meer dan werken alleen bestaat. Secundair alle andere stakeholders, zoals de interne medewerkers, en de diverse betrokkenen bij opdrachtgevers.

Merkomschrijving

Bij Tempo-Team vinden we dat werk plezier geeft als het past bij wie je bent. Werk is een plek waar je kunt ontdekken, je kunt ontplooien en ontwikkelen. Want werk geeft plezier als je wordt geïnspireerd én zelf inspireert. Daarom staat Tempo-Team voor werkplezier!

Concept

Te veel Nederlanders worstelen zich door hun werkweek en leven pas op wanneer de vrijdag, de start van het weekend, in beeld is. Tempo-Team wil daar verandering in brengen. Werkplezier doet iets met je. Het maakt je blij, geeft energie en helpt je alles uit het leven te halen. Werk is niet een 'to do' die je elke dag met tegenzin afvinkt, maar iets waar je naar uit kan kijken. Iets waar je zin in hebt! We laten in al onze interne en externe uitingen dat werkplezier zien. Elk beroep, elke functie is op een positieve iconische manier uitgebeeld. Want, wees eerlijk: als werk een groot deel van je leven is, laat het dan vooral leuk zijn.

Media- en middelenstrategie

Tempo-Team is, in alle uitingen (paid, owned en earned), zichtbaar met onderscheidende uitingen die allemaal draaien rondom het thema: werkplezier. Niet alleen televisie, DOOH, online video's en social, maar ook de eigen site en alle vestigingen zijn volledig gerestyled.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken