Werken met gedetineerden vraagt om een scherpe blik

Werken met gedetineerden vraagt om een scherpe blik

Categorie
Personeel
Adverteerder
Ministerie van Justitie - Dienst Jusitiële Inrichtingen
Bureau
BVH Groep
Jaar
2006
Paginanummer
460

Winnaar 2006

Doelstelling

Verspreid over 103 locaties heeft DJI in totaal ruim 800 vacatures voor operationele functies. Tot nu toe verzorgde iedere locatie haar eigen werving. Via deze actie wordt - voor de operationele functies - voor het eerst gezamenlijk een wervingscampagne gevoerd. De campagne moet DJI zichtbaar maken als een aantrekkelijke werkgever, maar zeker zo belangrijk is dat er op korte termijn sollicitaties binnenkomen.

Doelgroep

Mensen met een afgeronde (V)MBO-opleiding en enkele jaren werkervaring. De richting van de werkervaring is niet doorslaggevend, het gaat er vooral om dat de doelgroep enige levenservaring heeft en daardoor redelijk ‘stevig in de schoenen’ staat.

Concept

Wanneer je werkt met gedetineerden moet je voortdurend goed opletten. Je moet kijken naar zaken waar een ander niet op zou letten. Naar spullen die bijvoorbeeld op de verkeerde plek liggen maar vooral ook naar het gedrag van mensen. Die scherpe blik heb je nodig wanneer je bij DJI werkt. Het is je belangrijkste werktuig.

Media- en middelenstrategie

De communicatie vindt plaats in twee stappen. In eerst instantie laten we via televisie, print en online advertising de doelgroep kennismaken met DJI als aantrekkelijke werkgever. Met de inzet van deze media wordt de bijzondere werksituatie onder de aandacht gebracht. Vervolgens kan de kandidaat meer informatie over werken bij DJI achterhalen door een infopakket op te vragen of de actiesite werkenmetgedetineerden.nl te bezoeken.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken