Welkom in Wikistedia

Welkom in Wikistedia

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Syntrus Achmea Real Estate & Finance
Bureau
INZICHT Communicatie
Jaar
2011
Paginanummer
60

Nominatie 2011

Doelstelling

Syntrus Achmea Real Estate & Finance positioneren als open en innovatieve vastgoedbelegger die gelooft dat kennisdeling partijen inspireert om samen invulling te geven aan de stedelijke omgeving van de toekomst.

Doelgroep

Alle partijen die een rol spelen bij de (her)ontwikkeling van de stedelijke omgeving, waaronder gemeenten, projectontwikkelaars, institutionele beleggers, corporaties, conceptontwikkelaars, zzp-ers, de rijksoverheid, ondernemers en ook de medewerkers van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Concept

In een tijd van economische crisis denkt Syntrus Achmea Real Estate & Finance na over de toekomst en introduceert het eerste off- en online platform: Wikistedia. Hét open source inspiratie- en discussieplatform waarop alle betrokken partijen hun visie, plannen en initiatieven kunnen delen over het wonen, werken en winkelen van 2030, de stad van de toekomst. In deze stad wonen bijna drie keer zoveel 80-plussers als nu, woont 60% alleen, werken mensen waar ze maar willen en winkelen ze vooral online. Wat betekent dat voor ons Nederlands vastgoed? In Wikistedia werken betrokken partijen samen aan de stad van 2030. In co-creatie met Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Welkom in Wikistedia.

Media- en middelenstrategie

De mediafocus ligt op online met offline ondersteuning. Na de fysieke introductie van Wikistedia op de PROVADA (Nederlands grootste vastgoedbeurs) is Wikistedia zelf gaan communiceren via het eigen platform Wikistedia.nl, Facebook, Twitter, Linked-in en overige social media kanalen (Youtube, Slideshare, etc). Daarnaast worden er Wikistedia seminars, -themabijeenkomsten en -discussiepanels georganiseerd. Betrokken partijen worden verder via (E) DM's, printuitingen in vakbladen en online banners op relevante websites aangespoord om hun bijdrage te leveren aan Wikistedia.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken