Welkom bij Shell. Iedereen.

Welkom bij Shell. Iedereen.

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
SHELL
Bureau
BrandBase
Jaar
2018
Paginanummer
399

Doelstelling

Iedereen is welkom bij Shell. Ongeacht geaardheid, afkomst, etniciteit of geloof. En dit mag iedereen weten en voelen! Welkom bij Shell. Iedereen.

Doelgroep

Heel Nederland.

Merkomschrijving

Shell is een energiebedrijf dat werkt vanuit de kernwaarden eerlijkheid, integriteit en respect.

Concept

Tijdens Pride Amsterdam heeft Shell haar iconische luifel geïntegreerd met de trotse regenboogvlag. Ook zijn er verschillende LGBTQ-medewerkers geïnterviewd over de vrijheid binnen het bedrijf en hun boodschap over inclusiviteit is verder intern verspreid aan medewerkers (in binnen- en buitenland), aan gasten op de stations en aan alle overige voorbijgangers of (online) bezoekers.

Media- en middelenstrategie

De kernboodschap van inclusiviteit is uitgedragen op de luifel van stations rond Amsterdam en op OOH billboards. Ook werden alle overige stations ingezet; medewerkers droegen een speciale pin en bezoekers konden ansichtkaarten met prikkelende quotes meenemen. Daarnaast werden testimonials en vlogs gedeeld van Shell medewerkers op social media en online. Het medewerkers netwerk 'Pink Pearl' heeft zorg gedragen voor het, zowel intern als extern, breed verspreiden van de boodschap.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken