Weet jij eigenlijk wel wie jouw product koopt?

Weet jij eigenlijk wel wie jouw product koopt?

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
SANOMA FMCG
Bureau
Sanoma FMCG / Scoupy
Jaar
2019
Paginanummer
54

Nominatie 2019

Doelstelling

Versterk de naams- en propositiebekendheid van Sanoma FMCG.

Doelgroep

Marketeers binnen de FMCG-branche.

Merkomschrijving

Sanoma FMCG is de nieuwe salesdivisie van Sanoma Media Netherlands B.V. en helpt FMCG-klanten met het begrijpen, bereiken en bewegen van consumenten.

Concept

Veel FMCG-adverteerders weten niet precies wie hun producten kopen. De retailer zit hier vaak tussen. Sanoma FMCG weet dit wel en geeft bedrijven inzicht in wie hun eindklanten zijn. 'Weet jij eigenlijk wel wie jouw product koopt?' is dan ook het thema van de campagne, waarbij we de doelgroep aan het denken zetten. Dit doen we met data-inzichten met stopping power.

Media- en middelenstrategie

Zowel online als offline grijpen we op relevante plekken de aandacht van de marketeer. Zo lanceren we de campagne met een awareness fase met printads en display in vakmedia. Out of home zetten we in rondom het hoofdkantoor van de adverteerder. Bij fase twee draait het om engagement via Linkedin en een salesforce outreach. Voor de laatste fase gaan we samenwerkingen aan met vakmedia voor redactionele content en we delen actuele quotes via owned Sanoma-kanalen. Alle verkeer leidt naar een online actiepagina.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken