We vinden een oplossing

We vinden een oplossing

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
RANDSTAD NEDERLAND
Bureau
Publicis
Jaar
2013
Paginanummer
112

Doelstelling

Randstad staat vooral te boek als uitzendbureau, maar biedt tal van proposities in de huidige en toekomstige wereld van werk. Doelstelling is daarom meer bekendheid voor het brede dienstenpakket. Zo heeft Randstad zich deze zomer samen met de politiek gecommitteerd om publiciteit te geven aan de groeiende jeugdwerkloosheid en daarbij 10.000 jongeren aan werk te helpen.

Doelgroep

Net zo breed als het dienstenpakket: potentiële flexwerkers, vaste krachten, opdrachtgevers en eigen medewerkers. Daarnaast het algemeen publiek voor de optelsom van alle specifieke proposities en de Olympische sponsoring.

Concept

Verschillende uit het leven gegrepen situaties geven een beeld van de uitdagingen van deze tijd en de toekomst rondom werk, waar Randstad oplossingen voor vindt. Of het nu gaat om vast werk, professionals, banenbundels, jongeren, studenten, strategische personeelsplanning of carrièrebegeleiding (o.a. van Olympische sporters). Welke behoefte je ook hebt op het gebied van werk, Randstad kan met recht beweren: we vinden een oplossing.

Media- en middelenstrategie

Een geïntegreerde campagne met landelijke & doelgroepgerichte media-inzet. Met radio, tv, pre-rolls en in advertenties wordt een breed merkbeeld geschetst. Via banners, posters op straat en in de vestigingen en de eigen website wordt dieper ingegaan op de oplossingen die Randstad biedt. Daarnaast is de campagne online aangejaagd door de social media ambassadeurs van Randstad. Er is intern draagvlak gecreëerd met workshops, een boekje met uitleg en een online co-creation wedstrijd. De campagne is afgetrapt met een PR/activatie campagne rond werkzoekende jongeren.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken