Wat doe jij morgen?

Wat doe jij morgen?

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
RANDSTAD NEDERLAND EN RANDSTAD BELGIË
Bureau
J. Walter Thompson Amsterdam
Jaar
2018
Paginanummer
198

Doelstelling

Creëer een onderscheidende, energieke en positieve campagne die duidelijk maakt dat Randstad jouw partner is om je verder vooruit te helpen in je werkende leven. Een campagne die ervoor zorgt dat mensen gaan nadenken over hun toekomst. Zeker nu, in deze veranderende arbeidsmarkt. Daarnaast willen we weer laten zien dat Randstad er nog steeds is en dat we weten waar het in de toekomst naartoe gaat. Kortom, maak duidelijk dat Randstad er voor je is, dat Randstad je kan coachen en je kan begeleiden naar de toekomst.

Doelgroep

De doelgroep bestaat voornamelijk uit consumenten met lbo- en mbo-niveau. Ze zijn rond de 20 tot 45 jaar. Ze begrijpen maar al te goed dat de arbeidsmarkt aan het veranderen is, maar ze weten niet zo goed hoe ze daar mee om moeten gaan; hoe vind ik mijn weg in een woud van kansen?

Merkomschrijving

Randstad heeft verstand van zaken: met hun jarenlange ervaring is Randstad nog steeds toonaangevend. Eentje die oog heeft voor jou en het werk dat bij je past. Randstad weet hoe het werkt in de arbeidsmarkt en weet ook welke veranderingen er morgen aan zitten te komen. Ze begrijpen dat mensen en hun persoonlijke ontwikkeling onmisbaar zijn in de technologische ontwikkelingen. Randstad is daarin optimistisch en ziet veel kansen om die samen met kandidaten en klanten te verwezenlijken.

Concept

Wat doe jij morgen? Bij Randstad geloven we namelijk dat morgen alles kan. Want morgen is fantastisch. Morgen staat bol van hoop. Van oningevulde verlangens. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Er ontstaan nieuwe beroepen en dus ook nieuwe kansen. Morgen kan dus alles. Maar dan moeten we wel vandaag samen met jou gaan nadenken over wat jij morgen wilt doen. Daarom stelt Randstad de vraag: Wat doe jij morgen?

Media- en middelenstrategie

Middels een interne campagne van posters, video's en een intern radioprogramma brachten we de nieuwe gedachte tot leven binnen Randstad. Daarna ging de campagne extern live met een brede media-inzet. Zo maakten we onder andere gebruik van een televisie commercial, skippable en unskippable pre-rolls, korte Instagram- en Facebook films, gifs, (digital) outdoor en advertenties in landelijke dagbladen. We maakten gericht en expres gebruik van een brede media-inzet om de brede doelgroep zo precies mogelijk te bereiken.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken