Was alles maar zo Crystal Clear

Was alles maar zo Crystal Clear

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
CRYSTAL CLEAR
Bureau
Brand New Telly Industries
Jaar
2016
Paginanummer
227

Winnaar 2016

Doelstelling

Herpositioneer Crystal Clear om penetratie in de markt te verhogen. Door sterkere nadruk op de functionele benefit, 'Vol smaak en toch maar 1kCal' zetten we Crystal Clear neer als de onbetwiste keuze binnen fris, water & sap.

Doelgroep

Crystal Clear richtte zich met eerdere campagnes op een meer high-end doelgroep. Met het oog op de groeidoelstelling ligt de focus nog steeds op vrouwen maar met breder appeal en zonder mannen uit te sluiten.

Concept

Het leven zit iedere dag vol keuzes. Keuzes die niet altijd makkelijk zijn. Gelukkig is de keuze voor Crystal Clear wel een heel makkelijke: 'vol smaak en toch maar 1kCal'. Was alles maar zo kraakhelder. Was alles maar zo Crystal Clear. In de campagne laten we zien hoe lekker het leven zou zijn als alle keuzes zo kraakhelder waren als die voor Crystal Clear.

Media- en middelenstrategie

Met het oog op de groeidoelstelling ligt de focus op mental availability. Vandaar de inzet van TV en OLV aangevuld met Facebook content voor interactie met de doelgroep. Daarnaast POS voor instore activatie.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken