Waar ga jij voor?

Waar ga jij voor?

Categorie
Retail
Adverteerder
DAKA
Bureau
Today is Canday
Jaar
2020
Paginanummer
335

Doelstelling

DAKA wil binnen 3 jaar een landelijke speler worden met een marktaandeel van 5%. Vandaar deze aanscherping van de positionering, tone-of-voice, identiteit en op marketingactivatie.

Doelgroep

Lokale sporters van alle niveaus, die vooral off- maar ook online in het betaalbare segment winkelen.

Merkomschrijving

DAKA is een familiebedrijf met 17 winkels. De mensen daar, zijn zelf gepassioneerd sporter en weten per sportniveau en voor ongeacht welke prestatiedoelen van klanten, welke aanpak en materialen daarbij horen.

Concept

Dromen mag altijd, maar 'Waar ga jij voor?' inspireert sporters van alle niveaus vooral voor de persoonlijke plezier- en ontwikkelmomenten te gaan. En juist in die kleine overwinningen en ontwikkeling van sportvaardigheid, ligt het bewijs van DAKA's assortiment, advies en betrokkenheid.

Media- en middelenstrategie

De campagne startte niet na, maar mét het scouten van de gezichten onder sporters uit de regio's om de winkels heen. Op de vraag 'Waar ga jij voor?' deelden ze hun persoonlijke verhalen. Uit die audities is content gemaakt voor een heel jaar targeted social video, display ads, e-mail marketing, DOOH, youtube- en instore narrowcasting-content.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken