VVN ‘Buurtje happy’

VVN ‘Buurtje happy’

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
VEILIG VERKEER NEDERLAND
Bureau
Eigen Fabrikaat
Jaar
2020
Paginanummer
324

Doelstelling

Vergroot op een positieve manier de bewustwording bij autobestuurders, om rustiger te rijden in woonwijken. Bij ouders van schoolgaande kinderen is het gewenste gedrag dat zij kinderen (meer) op de fiets naar school brengen i.p.v. met de auto. Wat bijdraagt aan een veiligere schoolomgeving.

Doelgroep

Ouders (25-50 jr) van jonge kinderen en Senioren (65+).

Merkomschrijving

VVN is een vereniging met een maatschappelijk doel: iedereen veilig over straat. VVN zorgt ervoor dat mensen zich bewust zijn dat iedereen verkeersdeelnemer is en makkelijk een steentje kan bijdragen aan een veiliger verkeer.

Concept

Tegenwoordig zijn we druk. En als we niet uitkijken, nemen we onze stress mee het verkeer in. Want zodra je de deur uitloopt, doe je al mee aan het verkeer. We sporen mensen aan hun rust te vinden. Een relaxte rijder, maakt de buurt blijer. Een herkenbare, feel good tune versterkt onze boodschap waarmee we gedragsverandering sterk bevorderen.

Media- en middelenstrategie

Crossmediaal: TV, radio, online, social. De bereikdoelstellingen zijn ruimschoots gehaald. Ook de TikTok video i.s.m. Meester Jesper, waarmee we ouders via kinderen bereiken is meer dan 50.000 keer bekeken.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken